VM står for døren, og det betyder at Danmark summer af den helt specielle VM-stemning – det ønsker vi også at inkludere i vores kommende Elgiganten Tour #3 i Kolding Storcenter d. 16. juni, og derfor spilles denne turnering i det nye World Cup mode i FIFA 18.

Vi har oplevet stor efterspørgsel for at turneringerne under VM skal spilles med World Cup mode, og derfor har vi nu taget beslutningen om, at alle turneringer som Sports-Gaming.dk afvikler under VM, vil være i World Cup mode. Det betyder ikke bare at Kolding bliver med VM mode, men også Elgiganten Tour #4 i Odense d. 30/6 og Elgiganten Tour #5 i Gentofte. Læs mere om Elgiganten Tour #3 i Kolding

Vi er selvfølgelig godt klar over, at nogle folk hellere vil spille det normale FIFA 18, men ud fra en samlet vurdering af spillernes ønske, generel interesse for VM og en mere underholdende streaming-udsendelse, har vi altså taget denne beslutning, og vi håber det vil blive en stor succes. Hastigheden i game-mode vil blive sat til hurtig for også at få mere tempo i spillet.

Køb billet til Kolding herunder – salget til Odense og Gentofte åbner inden for den næste uge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.