Photo by Fredrick Tendong on Unsplash

Dette indhold er sponsoreret

Gaming og videospil er gået fra at være for børn og nørder for blot 10 til 20 år siden. Nu er gaming allemandseje, og der er næsten ingen børn, der ikke vokser op med gaming i en eller anden forstand. Om det så foregår på mobilen, tabletten, konsollen eller computeren, så har alle børn i de nyere generationer stiftet bekendtskab med gaming. Samtidig er Esports blevet et verdensomspændende fænomen. De professionelle gamere betragtes som hæderlige atleter, og nogle af dem tjener flere millioner dollars på årlig basis. Det er altså sikkert og vist, at gaming er kommet for at blive. Er gaming noget, du har overvejet at dykke dybere ned i? Så har du sikkert opdaget, at det kræver en smule udstyr at komme i gang. For at få den ideelle spiloplevelse, kan man desværre ikke nøjes med en billig laptop med flere år på bagen. De nutidige spil kræver noget hardware med styrke, og hvis du ønsker at præstere godt i spil, så er der visse ting, du bør eje og have rådighed til. Måske er du helt grøn, når det kommer til gaming, eller også så er du ganske enkelt ude efter at opgradere din oplevelse? Uanset hvad så kommer her en kort og konkret liste over must-haves for gameren.

Et pålideligt netværk

Langt de fleste gamere nu til dags er engagerede i online-gaming, og her kræves det selvsagt, at du har adgang til internettet. Og ja, det har man i langt de fleste danske hjem. Men ikke alle hjem har den hastighed, gaming kræver. Det værste er at hakke rundt og “lacke” i et vigtigt online-spil, så ens performance forværres. Det er derfor alfa omega, at dit internet er stærkt og ikke mindst stabilt. Du kan kan teste, om du får den den internet hastighed du betaler for med med Tjekbredbaand Hastighedstest, siger Kasper Ottosen fra Tjekbredbaand.dk. 

En computer med gods i

Det allervigtigste for en god gaming-oplevelse er, at din maskine kan køre spillet, du ønsker at spille. Spiller du med lav grafik og et hakkende billede, så er oplevelsen ikke lige så indbringende, og du kan ikke performe lige så godt i spillet. Investér derfor i en god gamer-computer, inden du køber alt det andet. 

Skarp lyd og skarp stemme

I langt de fleste spil, så er der et element af holdsport. Det betyder, at du skal kunne kommunikere med dine medspillere. Til dette behøver du et ordentligt headset med god lyd og en god mikrofon. Så kan du høre de tilstrækkelige lyde i spillet, kommunikere med medspillere eller endda spille med venner. Det er et køb, du ikke fortryder. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.