En stor FIFA-personlighed takker nu af med competitive FIFA. David Bytheway fra VfL Wolfsburg har netop annonceret sit karriere-stop.

De fleste vil nok altid huske ham mest for nederlaget til danske August ‘Agge’ Rosenmeier i finalen ved FIFA Interactive World Cup 2014. David ‘DaveBtw’ Bytheway bør derimod huskes for meget mere i sin lange karriere indenfor eSportens verden, hvor han blandt andet var first mover, da han blev den første engelske FIFA-spiller til at skrive kontrakt med en professionel fodboldklub.

I dag takker den 25-årige englænder dog af og lægger controlleren på hylden efter næsten to et halvt år i Bundesligaklubben.

Det er blevet tid til at gå en ny vej i mit liv og starte på en ny udfordring,” fortæller DaveBtw onsdag eftermiddag til klubbens hjemmeside og giver hernæst sin afskedsbesked til uvlene.

VfL Wolfsburg og deres staff har støttet mig helt utroligt godt i løbet af min tid her. At repræsentere VfL som en eSport-spiller var min livs største mulighed, og jeg er evigt stolt og taknemmelig for min tid i klubben. Jeg håber, at VfL Wolfsburg vil fortsætte med at opnå eSport-succes i fremtiden, og jeg ønsker klubben alt det bedste,” lyder hele beskeden fra FIFA-spilleren.

Det bliver nu spændende at se, om David Bytheway en dag vender tilbage til FIFA og eSport, om så det bliver et comeback som spiller eller som kommentator og andre jobs, som han allerede på nuværende tidspunkt har prøvet kræfter af med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.