Mandag aften holdt Sweetpatch.tv en lille turnering på PS4. Blandt de 16 deltagere havde tre danskere tilmeldt sig: FIFA Team Sydjyllands ejer Mads ’NyrnZ’ Nyrnberg, FIFA Team Copenhagens Lars ’Primeturbo’ Korreborg og Jeppe ’Fogsgaarden’ Fogsgaard.

De vandt alle deres første kamp, men i kvartfinalen skulle Primeturbo og NyrnZ møde hinanden, og i den kamp løb Primeturbo med sejren på 4-2. I semifinalen kom Primeturbo på overarbejde, hvor han kom bagud 3-0, men fik kæmpet sig foran 4-3. Desværre nåede modstanderen Verniqr at udligne, så de måtte i Golden Goal. Primeturbo gik meget offensivt fra start i Golden Goal og scorede hurtigt det første mål, som sendte ham i finalen

Fogsgaarden havde derimod ingen chance for at støde ind i en landsmand før finalen. Han vandt første kamp over Ariel fra Polen og skulle derefter møde Lachu, som live streamede kampen hvor flere hundrede personer fulgte med. Det var dog intet problem for Fogsgaarden, som vandt overbevisende med 3-0. Da han derefter sejrede i semifinalen stod Primturbo klar i finalen, hvor de måtte ud i Golden Goal for at finde en vinder. Fogsgaarden trak det længste strå og kunne dermed kalde sig selv vinder af SPTV Cup PS4, og han var også yderst tilfreds, da vi snakkede med ham kort efter turneringen:

Hej Jeppe. Sejr over Primeturbo i en medrivende dansk finale, og så endda efter forlænget spilletid! Hvordan oplevede du kampen?

Jeg kom ind til finalen med stor ydmyghed, da jeg vidste hvor stærk Primeturbo har vist sig at være i år på Ps4, men jeg havde også en stærk tro på mig selv, da jeg havde haft fint styr på mine modstandere op til finalen. Jeg vidste at det gjaldt om at være kynisk når jeg fik mine chancer hvis jeg ville vinde. Kampens forløb var jo præcis som jeg havde håbet i og med jeg kom hurtigt foran og kunne stille mig lidt tilbage på banen, så han ikke fik for meget plads. Da han så fik udlignet var jeg nødsaget til at komme frem, da jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne holde ham fra en scoring resten af kampen. Jeg får så spillet en lang stikning ned til di Maria, som jeg ved er skidt med højrebenet, og ligger den i stedet helt op ad stolpen med venstrepoten.
 
Prime får dog udlignet igen og vi skal i Golden Goal om sejren. Efter 2 minutter skyder han på stolpen, men heldigvis til min fordel. Jeg får efter ca. 5 minutter spillet Ronaldo fri og kan elegant loppe den over hans keeper og bum så var det utrolige en realitet! Men en stor ros skal lyde til Primeturbo for hans utroligt høje og stabile niveau. Vinden blæste min vej i dag, men det gør mig ikke mindre stolt af min sejr.
 
Hvordan oplevede du det generelle niveau blandt dine modstandere?
 
Uden at lyde for hovmodig, så synes jeg faktisk ikke, at de var ret gode udover ham jeg mødte i semifinalen, som spillede meget sikkert og godt defensivt og var svær at spille forbi.

Følte du et ekstra pres da du forholdsvis tidligt i kampen mod Lachu fik at vide, at der sad 500 personer inde på hans livestream og fulgte din kamp?

Ja det må jeg indrømme, at jeg lidt gjorde, men jeg førte heldigvis 2-0 da jeg fik det at vide så jeg holdt stand og kørte den sikkert hjem 3-0. Hvorfor han havde 500 viewers på sin livestream, kan man så undre sig lidt over.
Det blev altså til dansk dominans på Sweetpatch.tv går, som blev afsluttet med en rigtig spændende kamp. Tak for snakken til Fogsgaarden og tillykke med turneringssejren.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.