På lørdag er der Coolshop FIFA Cup i Aalborg, og mange af de bedste 2v2-par i landet møder op for at få del i den store præmiepulje. Vi har taget en snak med dem, man kan forvente mest af.

Til den store 2v2-turnering i biografen i Kennedy Arkaden i Aalborg dukker Danmarks bedste spillere op. Folk rejser fra hele landet for at kunne få fat i de 10.000 kroner i førstepræmie, der er blandt de største præmier til 2v2-turneringer nogensinde. Derfor har vi naturligvis taget en snak med nogle af de bedste hold til turneringen. I denne artikel har vi talt med dem, der ikke nødvendigvis er de største favoritter til turneringen, men hvis de rammer dagen, så har de en god chance for at præstere.

Dig, mig og Jesus – Peter ‘Viking Warrior’ Mølgård og Marcus ‘Cock’ Kok

Holdet, der er 3/4 nordjysk, har spillet sammen en del til 2v2-turneringer på det seneste, med relativt pæn succes. Begge spillere har tidligere været med i den helt sjove ende af FIFA-scenen, men er på det seneste desværre faldet lidt af på den. Der er dog god mulighed for at se dem vise deres talenter frem igen, når de spiller sammen på scenen.

Peter: “Vores form er ikke helt oppe at ringe, men det er jo heldigvis først lørdag, vi skal peake, og vi kender hinandens spil, så vi skal nok nå et niveau, hvor vi kan tillade os at forvente, at vi kan tage titlen. Jeg får slet ikke spillet regelmæssigt længere, så for mig gælder det om at få banket en helvedes masse kampe i fingrene, 2v2 såvel som 1v1. Vores samarbejde er exceptionelt. Kok kan lave lidt lækkerier, der sætter modstanderen på røven, og mit bidrag består i at råbe ad ham, når han ikke gør det godt nok.”
Marcus: Peter og jeg har en fin forståelse for hinandens spil. Dog er vi afhængige af Snickers for at få succes. Eksempelvis måtte Afro og Erikzzon vente, da vi lige skulle hente en først. Desværre tabte vi 3-0 efter det. Vi har ikke fået spillet så meget, men vi satser på at få spillet her de næste par dage, ellers kender vi hinanden så godt, at det nok skal gå. Peter er kommende aalborggenser og jeg bor heroppe, så derfor forventer jeg at vi minimum når i top 8.”

Peter og Marcus var ret uenige om top 3 – Peter havde dem selv på en 1. plads, Pilm og Marcus Jørgensen på 2. pladsen samt Claes og Magnus Larsen på 3. pladsen. Marcus havde Magnus og Claes på 1. pladsen, Masi og Hassan på 2. pladsen og dem selv på 3. pladsen.

Team Wa7sh – Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf og Masi ‘Masi-3502’ Elghawi

De to Sommerbold-finalister har valgt at slå hovederne sammen til turneringen i Aalborg. Det er to spillere, der tidligere har performet på rigtig højt niveau 1v1, men lige har manglet det sidste som hold. Hvis de kan få deres individuelle talenter til at skinne igennem, så er der god mulighed for at de også kan være med i toppen i Aalborg. Måske kan et godt resultat til turneringen i Aarhus også være med til at motivere dem endnu mere.

Hassan: “Jeg er ganske tilfreds med både min og Masis nuværende form. Det er bestemt noget at arbejde med, vi ramte ikke dagen til Odense Open, men vi beviste senest til Elgiganten Cup Ultimative at vi stadig er et meget stærkt hold sammen, hvor vi desværre tabte i en straffesparkskonkurrence med cifrene 8-7 imod Team Dørgehjorth. For at være helt ærligt, så bliver forberedelsen ikke helt optimal, da vi begge er kvallet til TV2 Sommerbold, hvor vi vil træne op med landshold og en Xbox, og samtidig er det også midt i en stressende eksamensperiode, men vi håber på at kunne få trænet lidt dagen før turneringen, så vi er klar til turneringen på lørdag. Masi og jeg har nu kendt hinanden i mange, mange år, hvor vi også er meget gode venner uden for FIFA-spillet. Vi kender alle hinandens styrker og svagheder, hvilket gør at vi ved, hvordan vi skal angribe, og ikke mindst forsvare, i fællesskab.”

Hassans bud på en top 3 var Bacha og Wahed, Claes og Magnus Larsen samt Dingo og Fredberg i den rækkefølge.

HassanPlayer Fanboys – Wali ‘Kaz’ Kazmi og Carl Emil ‘Carly’ Lindblad

Kaz & Carly.

Kaz & Carly.

De to Marienlyst Esport-spillere har i deres nye trøjer ikke haft den største succes i 2v2 – men de viste dog rigtig god form inden deres holdskift, da de vandt CG LAN’s 2v2-turnering. De to har spillet en del sammen som duo, men årsagen til at de ikke er placeret højere oppe, er deres nylige mangel på 1v1-form. Både Wali og Carly har vist rigtig god form tidligere, og det er ikke meget, de mangler, for at kunne blande sig i toppen hver gang konsekvent.

Wali: “Det er jo klart, at vi har skuffet, men vores form er meget vel. Vi nyder at spille sammen, og tror på vores kræfter. Vi forbereder os med noget offline 2v2, og ellers kender vi hinanden nok til at kunne nå langt. Vi forventer selvfølgelig at vi kan være blandt nogle af de sidste, da vi så gerne vil det og vi har vist, at vi godt kan. Det der skal til for at vi vinder, er at vi rammer dagen, og vi har heldet med os!”
Carly: “Vores form er fin, men der er meget, der skal forbedres i forhold til Marienlyst 2v2, hvis vi skal have en chance for at gå hele vejen. Vi er for ustabile over en længere turnering, og det er helt sikkert noget, der skal arbejdes på op til turneringen. Vi forbereder os ikke særligt meget, da vi efterhånden kender hinandens spil så godt, at hvis vi spiller for meget, ender det bare med at kreativiteten ryger ud af spillet. Samtidig har Wali en Sommerbold-turnering, han også skal tænke på, men jeg tror ligemeget hvor meget vi får spillet, at vi har gode chancer i den her turnering. Vi supplerer hinanden godt, og vi er gode til at dække ind for hinandens mangler når vi spiller, hvilket er meget vigtigt i 2v2.”
Carlys bud på top 3 var Dørge og Hjorth, Dingo og Fredberg samt Magnus og Claes, mens Wali bød på Dørge og Hjorth, Pilm og Marcus Jørgensen samt Magnus og Claes.
Følg med i morgen, hvor vi præsenterer de næste seedede hold!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *