Nicklas ‘Niller’ Stensgaard slog i en tæt kamp sin holdkammerat fra Wicked Gaming, Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, med 2-0 i finalen ved aftenens Geekunit.dk Summer League-turnering, hvor hele 36 deltagere spillede med om sejren!


Den fjerde Geekunit.dk Summer League-turnering blev her til aften afholdt hvor dagens tema var frit holdvalg mellem 1/8-dels holdene ved EM i Frankrig, hvor det var Nicklas ‘Niller’ Stensgaard der endte med at løbe med sejren over Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach med 2-0 i finalen, da han spillede med Polen, hvilket bringer ham fra en 17. plads til en 5. plads på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet!

Det lykkedes os at få fat i Nicklas ‘Niller’ Stensgaard til et interview efter hans sejr i finalen, hvor du kan læse hvilke 3 landshold han brugte til aftenens turnering:

Tillykke med sejren. Du valgte at spille med 3 forskelllige hold i dag. Hvilke hold og hvorfor?

“Mange tak! Jeg ville prøve noget nyt med inspiration fra Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Nu har jeg været fraværende fra tidligere turneringer på grund af, at jeg havde travlt andetsteds, men nu har jeg fået tid til at prøve til at spille en turnering. Jeg valgte at afprøve Polen, Tyskland og England i gruppespillet, da jeg vidste, at jeg havde niveauet til kunne vinde i gruppen med dem. I slutspillet valgte jeg at spille med Polen, og min yndlingsangriber, Lewandowski, alene på toppen, for at udfordre mig selv og samtidige have det sjovt. Jeg er meget glad for det lykkes at vinde i dag. Det var ikke et nemt bracket i dag, og jeg havde også marginalerne med i det rigtige situationer, og det skal man have, hvis man skal slå Magnus ‘Legenden’ Larsen, og mine holdkammerater, Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg og Mikkel ’Rævehjorth’ Bach.”

Du tager nu et godt skridt opad Geekunit Summer League-leaderboardet, hvad er dine personlige forventninger til turneringsrækken?

“Som sagt så har tiden ikke været der til at kunne deltage i de tidligere Geekunit.dk Summer League-turneringer, men jeg vil håbe på, jeg vil kunne deltage i flere, hvor målet altid vil være at vinde tuneringen på dagen. Jeg vil helst slutte på toppen hver eneste gang. Jeg har et mål om at slutte indenfor top 16 på leaderboardet, så jeg kan være med til finale-tuneringen.”

Hvordan prioriterer du turneringerne, skal du bare ende i top 16, eller går du efter den højest-mulige placering på leaderboardet?

“Min prioritering er altid at gå efter det bedste, så derfor går jeg efter den højst mulige placering på leaderboadet. På den måde gør jeg samtidigt mit bedste for at slutte indenfor top 16, så jeg kan deltage til finale-turneringen, og der vil målet selvfølgelig være at gå efter den store præmie og vinde finale-turneringen.”

Tillykke igen til Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, der med dagens sejr vinder 200 kr. + SpeedLink Aklys mus fra Geekunit.dk (værdi: 299 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk plus 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, mens Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach kan indkassere 50 kr. plus 20 leaderboardpoint.

GET-Hungry-logo-greenPSFC-badge_2_no_bg Topbanner SG1

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *