Ikke alle forhåndsfavoritter havde det lige nemt på første dag i Bukarest til FUT Champions Cup november-udgaven.

Dag 1 af tre er nu veloverstået i Bukarest, hvor 64 verdensklasse spillere klokken 12:00 sparkede årets første store major-turnering i gang.

Det handlede herfra om at opnå tre sejre hurtigst muligt og galt i den sammenhæng om ikke at tabe tre af sine i alt fem kampe, for så var man altså ude af turneringen.

Desværre var den ene af de to danske deltagere Mikkel ‘LordHjorth’ Bach i blandt den halvdel, som ikke formåede at hente tre sejre, og han er dermed ikke med i morgen, når 1/8-finalerne samt hernæst kvartfinalerne skal afvikles.

For turneringens anden danske navn August ‘Agge’ Rosenmeier gik alt derimod efter planen, eftersom han efter en lang dag kan drage tilbage mod hotellet med fire kampe vundet og en plads i morgendagens slutspil. Agge sluttede efter sejren mod Zimme dagen af med endnu en fremragende præstation, da ingen ringere end tyske TheStrxngeR blev slået af den velspillende North-profil.

Det var dog langt fra alle forhåndsfavoritter, som kunne ånde lettet op efter dagens fem runder i swiss-gruppespillet. Eksempelvis ‘Rafsou‘ og ‘CodyDerFinisher‘ måtte acceptere blot én enkelt sejr, mens de engelske FIFA-drenge også havde en skidt dag på kontoret, heriblandt ‘Gorilla‘, ‘FaZe Tass‘ og ‘Hashtag Ryan‘, der alle tre blev elimineret på dag 1.

Kun to spillere formåede at gå ubesejret gennem de hårde gruppespil. ‘MoAuba‘ og ‘Rogue GoalMachine‘ var nemlig de eneste, der gik 5-0 i dag. Samtidig er det nævneværdigt at bemærke, at vores tre bud på en turneringsvinder fortsat er med i turneringen (Agge, F2Tekkz & TheStrxngeR)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.