Det gode vejr nærmer sig, og dermed kommer vi også tættere på de mange store sportsturneringer. Det kan være stressende at skulle sørge for at alt er på plads, og at alle spillere er forberedt til at skulle yde deres allerbedste på kampdag. Vi guider dig her så du kan forberede dig på bedst vis op til den store dag. 

Ugen før den store kamp 

Ugen op til den store kamp kan være utroligt afgørende for hvordan dine spillere ydere på selve kampdagen. Her kan det være en fordel at danne sig et overblik over hvad du mangler til kampdag, om der er noget du skal nå at gøre, og om alle spillere er velforberedte. Det er også i ugen op til kampdag at du skal sørge for at indkøbe det udstyr I måtte stå og mangle. Det er altid en ærgerlig situation at finde ud af at man mangler udstyr på kampdag, så det er en god ide at undersøge dette i god tid. Til sidst kan du overveje at skære lidt ned på intensiteten af træningen for dine spillere. På denne måde sikrer du dig at de ikke overbelastes inden kampdag, og at de kan yde optimalt. 

Aftenen før den store kamp 

Når du har nået aftenen før den store kampdag, så er det tid til at få styr på de sidste ting og få sig en god nats søvn. Her skal du sørge for at pakke bilen, så alt er klar til at køre afsted om morgenen. Derudover er det vigtigt at du ikke træner aftenen før, da du ikke skal risikere at overbelaste din krop, eller have ømme muskler når du vågner. Hvis du har brug for at få afstresset og tænke på noget andet, så kan du gå ind og spille på sider som for eksempel danmarkcasino.org, for at få dine tanker væk fra kampdag. Til sidst er det vigtigt at få sig en god nats søvn, så du er frisk og veludhvilet til den store dag. 

Den store dag 

Nu har du endelig nået den store dag, og du er velforberedt og klar til at slå dine konkurrenter. På kampdag er det vigtigt at du sørger for at få en morgenmad med en god portion kulhydrat, og at du pakker sund og energirig mad til hele dagen. Pak gode og nemme snacks, en sund frokost og masser af vand. Sørg også for at komme afsted i god tid hjemmefra, så du ikke skal stresse over at nå ind i tide. På denne måde har I god tid til at varme ordentligt op, og I har tid til at få styr på banen og alt det praktiske. Nu er du velforberedt og klar til at slå din modstander, og hele dit hold er forhåbentlig lige så velforberedte. Turneringer er en fantastisk måde at komme ud og finpudse spillernes evner, og møde en masse andre spillere der interesserer sig for den samme sport. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.