Randers FC eSport har brugt vinterpausen til at sikre sig en solid forstærkning. 17-årige Asger Aagaard er hentet hos eSports-kollegerne fra AaB.

Artikel fra Randersfc.dk

I sidste sæsons eSuperliga var det de garvede FIFA-spillere Mohamad “Bacha” Al-Bacha og Hassan “Hassanplayer” Al-Saraf, der stod i spidsen for Randers FC eSport og kvalificerede holdet til finalestævnet i Forum, hvor det desværre blev til et exit i kvartfinalen mod Vejle.

De to vil atter være i front til sæson 2 af eSuperligaen, men med på holdet vil også være 17-årige Asger Aagaard, der i sidste sæson spillede kampe for AaB esport. Han vil i den kommende sæson komme i aktion for Randers FC eSport og samtidig stå på spring, hvis en af de to hovedaktører skulle være forhindret.

Asger har spillet fodbold i Randers Freja siden han var seks år, han går til dagligt i 2.g på Tradium i Randers – og ja, så er fodboldhjertet ubetinget lyseblåt, understreget ved, at han siden 2008 ikke har misset en eneste hjemmekamp med Randers FC. Derfor indrømmer han også, at det vart lidt mærkeligt at trække AaBs spillertrøje over hovedet, for at repræsentere nordjyderne i sidste sæsons eSuperliga.

– Det kom i stand lidt tilfældigt, og jeg har et fint og afslappet forhold til AaB – modsat andre af Randers FC’s tætte lokalrivaler. Så da jeg fik tilbuddet om at spille for dem, greb jeg udfordringen, og det var jeg glad for og lærte jeg rigtigt meget af. Højdepunktet var da jeg spillede 1-1 mod FC København i sidste sæson. Jeg spillede mod ”Agge” (August Rosenmeier, Red.), der er verdensmester i FIFA, så det var et godt resultat.

– Jeg er superstolt af, at jeg nu får chancen for Randers FC. Siden jeg startede med at spille fodbold i Randers Freja, har jeg drømt om at repræsentere klubben på højeste niveau.

– En overgang håbede og troede jeg, at det skulle være på fodboldbanen, men nu bliver det i stedet med FIFA og eSport. Det bliver helt fantastisk, og jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt team, fortæller en tydelig stolt Asger, der i dag har lagt fodboldstøvlerne helt på hylden for at koncentrere sig om eSport.

Asger er et kæmpe eSports-talent, der er kendetegnet ved at kunne holde hovedet koldt i de mest pressede situationer.

– Selvom jeg kommer bagud med et par mål, så går jeg ikke i panik, og det er lykkedes mig at vende flere kampe til min fordel, fastslår Asger, der udover at dyrke eSport drømmer om at blive sportsjournalist, og gerne en af dem, vi ser på tv-skærmen. Så vi må se, om han kommer til at kommentere Superliga eller eSuperliga?

Men én ting er sikkert. Han er klar for Randers FC eSport – og på lægterne, når Randers FC løber ind på Cepheus Park Randers.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.