Søndag d 3. Marts var der kvalifikation til FIFA eChampions League, hvor de bedste FIFA spillere verden over fik chancen for at kvalificere sig til det offline event, som i sidste ende kan gøre dem til en af de 8, der skal deltage i eChampions League finalen dagen før den rigtige finale.

Det er i alt 64 spillere verden over som har kvalificeret sig til det store offline event, der bliver afviklet fra d. 26-27 april. 40 af dem blev fundet i går, og i blandt dem finder vi de følgende 5 danskere:

‘Marcuzo’

‘Jeppelk’

‘LordHjorth’

‘Fredberg’

‘Hedegaard’

Som sagt bliver næste event afholdt i slut April, og det er altså det event der kommer til at afgøre hvilke 8 spillere, som skal med til den endelige finale. Eventet i April består af 64 spillere i alt, og det var altså de 40 europæiske spillere som blev fundet i går.

Eventets størrelse er ikke til at tage fejl af. Præmiepuljen lyder på i alt 280.000$, en masse hæder og ikke mindst point til det globale leaderboard. Det er første gang at turneringen bliver afholdt, og det er bestemt også et skridt i den rigtige retning for FIFA på global plan.

Herfra skal der lyde et kæmpe tillykke, og en fremadrettet lykønskning til de 5 kvalificerede danskere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.