Fra sidsteplads til førsteplads: Efter en fremragende start på den nye sæson sætter FC Helsingørs Wali Kazmi nu forventningerne til resten af sæsonen.

FC Helsingør har indtil videre stjålet overskrifterne for sæson 2. Sidste sæson endte sjællænderne som absolut bundprop med en 16. plads og blot én enkelt holdsejr i de 15 kampe. Havde man spillet på denne forandring før sæsonen startede, havde gevinsten nok været stor. Er man til store gevinster, så kan man faktisk få en Maria Casino Promokode som kan være med til at starte den helt store jagt på gevinsten.

Efter kun to spilledage har Helsingør nu leveret flere sejre end de gjorde i sæson 1 og indtager med 6 point og en suveræn målscore førstepladsen. De skyldes blandt andet forstærkningen af klubbens nye mand Fatih Üstun samt en, hvad der ligner, langt mere spilleglad og ikke mindst kynisk Wali ‘Kaz’ Kazmi.

Vi har i den anledningen fanget sidstnævnte til en snak om den flotte start, forventningerne til resten af sæsonen og ikke mindst det nye samarbejde.

Billedet indeholder sandsynligvis: 5 personer, folk, der sidderMan må sige, at patchen fitter mig meget bedre, da det netop handler om at spille sig igennem og ikke handler om at skyde fra 35 meter. Jeg føler, at denne form for fodbold er blandt mine styrker, og det er nok grunden til, jeg virker mere skarp – samt en masse træning,” lyder det fra en tydeligt glad Kaz, som

Jeg tænker meget positivt på vores samarbejde. Vi er en duo, som er utroligt gode venner udenfor den virtuelle grønsvær, og at dele og repræsentere trøjen med ham er en fornøjelse. Udover det har vi jo en bred trup, som gør, at når Fatih og jeg ikke har mulighed for at spille, jamen så er der stærke spillere, som står klar til at gøre deres bedste for at vinde for denne klub, hvilket er meget vigtigt,” siger han og fortsætter herefter med at storrose Üstun.

Man kan godt sige, han er min drømmemakker, idet at vi får det til at fungerer både udenfor FIFA’en, og taktisk tænker vi meget ens. Jeg tror, at det centrale i denne sammenhæng er, at vi virkelig gerne vil se hinanden præstere godt, og vi har en masse fælles venner, som selvfølgelig er en del af dette eventyr, som vi også gør det for. Dog kan man sige, at han nok er en drømmemakker for alle i ligaen, da han netop er en af verdens aller bedste.

I næste uges runder byder det for FC Helsingørs vedkommende på opgør mod henholdsvis OB og FCK. Det bliver dog uden Üstun i startopstillingen, der i næste uge vil være i Singapore for at deltage i FUT Champions Cup #5, og derfor bliver det i stedet tid til at se en ny eSuperligaspiller i aktion i form af Oliver ‘Don Oli’ Mikkelsen.

Forventningerne er, at vi går ud og viser en god figur igen. Det er to stærke mandskaber, og vi spiller uden Üstun, så der er selvfølgelig ting, der er nye, idet at Don Oli er en ny spiller på scenen, men jeg er ikke i tvivl om, at hvis han kan få det til at fungere, som jeg selvfølgelig tror 110 procent på, så får vi mindst tre point i de to kampe. Dog skal vi være tålmodige og målrettede, for der er roller, som er anderledes, når vores målsluger ikke er her. Forventningerne er selvfølgelig også, at vi skal ud og suge erfaring til os. At spille mod to af verdens bedste i Agge og Cuzo er en utrolig fed oplevelse og alle lærepengene værd for en debutant som Don Oli. Jeg glæder mig!

Med en start som denne er der god grund til at sigte efter store placeringer. Ambitionerne hos Kaz er da heller ikke til at tage fejl af.

Som nævnt, så kan der ske en masse endnu, idet at der er tale om en lang liga. Den førsteplads, vi ligger på nu, føler vi ikke rigtigt har noget at sige, da det handler om det store billede i sidste ende. Selvfølgelig er det godt og vigtigt, vi har selvtillid fra start, og at vi viser folk, vi er klar fra start af sender et klart signal, som vi er glade for. Dog skal vi vurdere, hvordan det er gået, når arbejdet er gjort færdigt, og det er det langt fra endnu. Vi skal selvfølgelig med i Finals, og jo bedre placering i den top 8, jo bedre er chancerne for en god kvartfinale. Vi har en ambition om at komme i top 4 (i grundspillet), men alt kan ske, når man først når finals, og alt kan generelt ske, når vi har så højt et niveau her i Danmark. Det bliver utroligt svært, men vi tror på os selv.

Du kan følge runde 3 og 4 af eSuperligaen tirsdag og onsdag fra klokken 18:30 på Canal 9 og Dplay.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.