Kilde: Pexels

Selvom disse spillere er nogle af verdens bedste med fødderne, så er de heller ikke helt uvante med en controller i hånden. Vi tager et kig på nogle af de bedste fodboldspillere, som også har talent for FIFA.

Erling Haaland

Den store nordmand er stor FIFA-fan og har angiveligt også et vanvittigt hold i Ultimate Team. Selvfølgelig med ham selv på holdet. Her har han smart nok omgivet sig med kæmpe legender som Diego Maradona, den brasilianske Ronaldo, Patrick Viera og mange flere. Med så godt et hold er han ikke nem at stå overfor, og det samme gør sig i øvrigt gældende i den virkelige verden, hvor han med Borussia Dortmund bare hamrer mål ind på stribe.

Mange er derfor begyndt at spille på ham som målscorer, når han spiller, hvilket ofte giver pote. I den sammenhæng er det selvfølgelig vigtigt at have den bedste bookmaker, så du altid får de højeste odds og bonusser. Der findes mange bookmakere derude, og det kan derfor svært at vælge, hvilken du skal bruge. Hjælpen er dog nær, for hos Bonusfinder Denmark får du en god oversigt over de forskellige bookmakere og deres bonustilbud. Overvejer du at spille på Haaland, så sørg derfor for at have fundet den rigtige bookmaker, så du får mest muligt ud af dit spil.

Kilde: Unsplash

Jadon Sancho

En anden fodboldspiller, der også er glad for FIFA, er Haalands engelske holdkammerat, Jadon Sancho, der også råder over et yderst slagkraftigt hold i Ultimate Team. Ligesom Haaland har han også valgt op til flere legender til sit hold, hvor han, udover ham selv, også har anskaffet sig en ubehagelig god brasiliansk trio bestående af Ronaldo, Pelé og Ronaldinho. Det bliver altså ikke meget bedre end det og koblet med en midtbane bestående af N’Golo Kante og James Maddison, sikrer han, at der også er mere end nok kvalitet på midtbanen.

Interessant er det, at han på managerposten har valgt den nuværende Chelsea-træner Frank Lampard, hvilket selvfølgelig har givet liv til transfermøllen, der fortsat linker Jadon Sancho med et skifte til Premier League, hvor Manchester United ligner den største bejler. Hvor Sancho ender, må tiden vise, men der kan ikke herske tvivl om hans kvaliteter på banen, ej heller når vi kigger på hans Ultimate Team hold.

Kylian Mbappe

Den franske verdensstjerne imponerer hver weekend på fodboldbaner rundt omkring i Frankrig, men det samme gør sig gældende online, hvor han ligeledes er en habil målscorer. For Mbappe er faktisk en kæmpe fan af spillet og figurerer også som frontmand på FIFA 21-coveret.

En sjov sidenote er, at franskmanden, under et interview sidste år med ESPN, afslørede, at han spiller med Liverpool i spillet, hvilket selvfølgelig også skabte spekulation omkring hans fremtid. For det er ingen hemmelighed, at Mbappe er en ombejlet herre, og da han blev spurgt ind til, om han kan kunne lide Liverpools manager, Jürgen Klopp, var svaret klart: ”Ja, han er god”. 

Det var selvfølgelig sød musik for Liverpool-fans verden over, der alle ville elske at se den hurtige franskmand på deres hold. Real Madrid nævnes dog fortsat som det mest oplagte bud som den næste klub for Mbappe, der altså fortsat tørner ud for de franske mestre fra Paris.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.