Kilde: Unsplash

Du behøver ikke at sprænge banken for at få et godt hold i FIFA Ultimate Team (FUT). Her finder du tre gode spillere, der kan hentes billigt.

Det er ikke nødvendigt at have millioner af FUT-mønter for at få et godt FUT-hold. For omkring 40.000 kan du skabe et hold, der kan konkurrere med de bedste. Her finder du en oversigt over tre af de bedste budgetspillere, som du kan købe i Ultimate Team. De spiller alle i de største europæiske ligaer, kan købes billigt og giver dig et godt FUT-hold.

Adama Traore fra Wolverhampton

Med tanke på Adama Traores kropsbygning og fart ville han sikkert kunne blive en god running back i NFL. Faktisk var Adama Traore tæt på at skifte sport ifølge holdkammeraten Roman Saiss, da han spillede for Barca. Flere af NFL-klubberne skulle således have kontaktet ham, men han valgte altså at fortsætte med fodbolden.

Adama kan bedst beskrives som brølstærk, mens han på samme tid har masser af fart. Mange mener således også, at han er den hurtigste og stærkeste spiller i hele Premier League. Det er han i hvert i Ultimate Team, hvor han med 96 i fart og 80 i fysik, kan løbe fra de fleste. På trods af hans imponerende fysik, er han stadig overraskende god med bolden. Adama har nemlig 86 i dribling, ligesom han er blevet udstyret med fire stjerner i finter. Det gør ham næsten ustoppelig, og leder du efter en billig forstærkning til dit Premier League-hold, er han derfor et godt bud. Han kan nemlig købes for omkring 2.000 FUT-mønter.

Kilde: Unsplash

Alphonso Davies fra Bayern München

Den Canadiske venstreback er en af de hurtigste spillere i verden, og det er han selvfølgelig også i Ultimate Team. Med 96 i hurtighed 82 i dribling er han derfor et godt valg, hvis du gerne vil have en hurtig og offensiv back, der kan medvirke i det angribende spil. Han har spillet fantastisk, siden han kom til Bayern München, og var også af afgørende betydning for klubbens Champions League triumf i sidste sæson. Mange husker sikkert 8-2 kampen mod FC Barcelona, hvor Alphonso Davies med sin fart drev gæk med Barcelona-spillerne.

Netop den speed, han kommer med, kan gøre underværker på dit hold. Det kræver selvfølgelig, at du spiller ham på et hold med andre Bundesligaspillere, for på den måde at få en god holdånd. Netop holdånd er noget, de har på det rigtige Bayern-hold. For oven på en sæson, hvor tyskerne vandt rub og stub, har de fortsat dominansen i den nye sæson. Således forventes det hos bet365, der tilbyder sports betting, at de igen i år vinder Bundesligaen. Bayern er på samme tid favorit til at vinde Champions League til odds 3.75, så det er et særdeles godt hold, som Davies spiller for. Med 76 i både forsvar og fysik er han desuden god i det defensive arbejde, og til en pris på under 5.000 FUT-mønter er han et oplagt valg til en Bundesliga-trup.

Christian Pulisic fra Chelsea

Den driblestærke amerikaner er en fantastisk spiller til prisen, og Christian Pulisic kan med det samme gøre en forskel på dit hold. Han koster kun omkring 2.000 FUT-mønter, men har stadig masser af kvalitet. Med 89 i hurtighed, fire stjerner i finter og 84 i driblinger er han, ligesom i virkeligheden, en udfordring for de fleste forsvar.

Så, hvis du vil forbedre dit uden at bruge alle dine FUT-mønter, kan Davies, Pulisic og Traore være de rette spillere for dig. De tilbyder nemlig alle sammen fart og flair til dit hold, men kan stadig købes til rimelige priser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.