51 spillere var lørdag aften i aktion på Dansk FIFA Liga, hvor VM var temaet i de to turneringer på PS3 og PS4. I begge turneringer kunne man finde godt med kvalitet, men aftenen bød ikke på de store overraskelser.

På Playstation 3 var der et glædeligt gensyn med Lasse ‘LasseBaekkelund‘ Bækkelund, der ellers har været fuldkommen stille de sidste måneder. Aalborg Open vinderen i 2013 lignede dog ikke en mand, der ikke har holdt sig i gang, og han stormede gennem sin gruppe med maksimum point og en målscorer 19-1. I slutspillet viste han sig også så overlegen, at han endte med at gå hele vejen uden at lukke et eneste mål ind, og derfor kunne han se tilbage på et vellykket comeback. Det var dog ikke en helt tilfreds vinder, som spillemæssigt forventede langt mere, trods han fik Belgien som sit hold.

Jeg var ikke tilfreds med at få tildelt Belgien, da jeg i modsætning til mange andre, ikke synes, at det er et særlig godt hold i FIFA. Det betød, at jeg måtte spille med 5 forsvarsspillere, da de kun har Kompany, som ifølge mig er god nok til en bagkæde med 4 spillere. Jeg synes ikke, at formen var så god, som den kunne være, og jeg fik ikke vist mit bedste spil frem. Jeg havde dog forventet at vinde på rutinen, da der ikke er nogle af de helt store spillere tilbage på PS3.“, udtalte Lasse Bækkelund kort efter turneringssejren.

På Playstation 4 var der flere gode spillere med, blandt andet Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz fra Tricked Esport, Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg fra Rasta-Gaming og Magnus ‘Anqes‘ Andersen fra FIFA Team Copenhagen. Det var dog kun førstnævnte, som formåede at gå videre til knockout-fasen, hvor han efter 3-0 i kvartfinalen måtte ud i Golden Goal i både både semifinalen og finalen, hvor Jesper ‘Pilm‘ Prang og David ‘NoobKillerDavid‘ Nguyen ydede hård mostand til Barnewitz, som havde en udmærket turnering, hvor han også fik prøvet nogle ting af med Holland, som var hans tildelte hold:

Det var en ret spontant beslutning at tilmelde mig, men det var ikke det stærkeste felt i dag, så jeg var nok favoritten til at vinde, selvom det er begrænset, hvor seriøst man tager disse turneringer. Jeg synes, at det gik OK. Ikke det bedste spil fra min side defensivt, men offensivt gik det udmærket, hvilket også klart er Hollands styrke. Jeg eksperimenterede lidt med nogle formationer, bl.a. 4-2-4 og 5-3-2. Dog fokuserede jeg mest på at score mange mål, frem for at lukke mere af bagude, netop grundet Hollands styrker og svagheder.

 

Husk at kigge med i aften, hvor Dansk FIFA Ligas store annoncering er sat til at blive publiceret.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.