Lørdag 3. maj havde organisationen TakeMyHand afholdt FIFA turnering på Park Café, hvor der blev samlet sammen til et mikrofinans-profjekt i Burma, som 80 deltagere og over 200 gæster var med til at samle ind til. EA havde også taget del i det gode formål og leverede derfor Xbox standere samt præmier til turneringen, mens BIBOB og My-phoneshop.dk også stillede sig til rådighed som sponsor med en masse lækre præmier. Alle præmier i turneringen fordelte sig således:

1. præmie:

– Gavekort til Foot Locker til værdi af 1000,-
– Gavekort til El-Basha café, til 5 personer (3 vandpiber, 5 drinks og snacks)
– Jabra Solemate Bluetooth højtaler (til smartphone, tablet og computer) til værdi af 1.149,-
– 1 års betalt mobilbredbåndsabonnement (til tablet og computer) hos Bibob, med 5GB data, 4G og WiMP, til værdi af ca. 1500,-
– Lækre præmier sponsoreret af EA Games

2. præmie:

– 6 måneders betalt mobilabonnement hos Bibob, med fri tale, 5GB data, 4G, SMS/MMS og WiMP, til værdi af ca. 1000,-
– Gavekort til Café Arabica, til værdi af 250,-
– Gavekort til Sukkertoppen, til værdi af 100,-
– Gavekort til Mobilx Rep, til værdi af 200,-
– Lækre præmier fra EA Games

3. præmie:

– Gavekort til Café Arabica, til værdi af 250,-
– Gavekort til Frisør Salon Rio (Istedgade), til værdi af 150,-
– Gavekort til Fætterguf Nørrebrogade 25, til værdi af 100,-
– Lækre præmier fra EA Games

Udover turneringen, som blev vundet af Ali Khattab, var det også muligt at udfordre den tidligere nordiske mester Adel ‘Adellovich‘ Daher, og her var der også præmier på højkant, hvis man kunne komme ud af kampen med en sejr. Derudover var der DJ på under hele eventet efterfulgt af live-optræden fra Lagix, B-Royale, Fazli og David Kotey, indtil Søren Nielsen (Afandim) og hans makker, Fabeldyret, lukkede showet.

Efterfølgende kunne der ses tilbage på eventet med stor glæde, da der blev samlet et pænt beløb (offentliggøres hos TakeMyHand senere) ind til projektet i Burma, hvor hele beløbet bliver sendt afsted uden mellemmænd eller led. Næstformand Kanishka Sina var særdeles tilfreds med forløbet og succesen med eventet og er derfor allerede i gang med at planlægge flere sjove begivenheder:

Vi havde en rigtig god og fed aften med vores gæster, som hyggede sig enormt meget, og det vigtigste var, at alle slags folk deltog til vores event. Da succesraten var så stor, har vi allerede besluttet, at vi helt sikkert vil holde en turnering til. Om det bliver FIFA eller noget andet er ikke besluttet endnu, men folk kan glæde sig. Det vil blive vildere og sjovere. Jeg vil gerne takke alle vores gæster, sponsorer og deltagere for et fantastisk heldagsarrangement, hvor det ikke kun var FIFA-nørder, som deltog, men også den almene borger, der kiggede forbi og tog en snak om vores forening.

Det er hermed ikke udelukket, at TakeMyHand igen vil åbne dørene for endnu et spændende event til velgørende formål. Der kan ligeledes holdes øje med TakeMyHands facebook for billeder og det endelige beløb, som vil komme på et senere tidspunkt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.