Søndag kunne endnu en dansk ’40-0-debutant’ skrive den perfekte FUT Champions-score på CV’et. Vi har talt med lettede Andreas Kaalby.

Det vrimler med unge talenter, der blot mangler for alvor at kickstarte sin FIFA-karriere og dermed gøre sin indtræden på den danske FIFA-scene.

En af dem er Andreas Kaalby, og søndag aften viste han et tegn på sine fornemme evner, da han gik ubesejret igennem Weekend League.

Det føles selvfølgelig rigtig godt at ramme 40-0, når jeg har været tæt på så mange gange. Det var elvfølgelig en kæmpe lettelse, da det endelig skete. Det føles fantastisk at være en del af 40-0 klubben,” siger hovedpersonen selv om den perfekte weekend, hvor alt flaskede sig efter planen. Spørgsmålet er så, om unge Andreas Kaalby nu bliver nødt til at sætte ambitionerne for næste års FUT Champions endnu højere, og måske endda håbe på at komme med til en af VM-kvalifikationerne, såfremt det er samme format.

Jeg har altid høje ambitioner og forventninger, og derfor ændrer den her bedrift ikke så meget for mig. Det kunne dog være rigtig fedt, hvis jeg kunne ramme 40-0 igen samt nå top 4 til en offline-turnering.

Det er dog heller ingen hemmelighed, at FIFA 17 har set langt mere prangende ud online, end det har offline for Andreas Kaalby. Hvad kan være årsagen til det?

Online ser bare ud til at passe mig bedst. Jeg sidder i de rammer, som jeg er vant til, og jeg føler mig meget bedre tilpas. Dog synes jeg også, at jeg har fået leveret nogle fine resultater med en top 16 til Copenhagen Games og senest en top 4 til Super Sunday,” udtaler han og fortsætter:

“Til Copenhagen Games viste jeg også, at jeg kan mod de bedste. Jeg har ikke altid fået trænet optimalt op til offline-events, og derfor er jeg også røget tidligt nogle gange. Jeg vil gøre alt for at optimere mig op til Kolding, så jeg forhåbentlig kan få en top 4 og bevise noget overfor mig selv. Så jeg tror, nøglen ligger i min forberedelse op til events. Når jeg har forberedt mig, har jeg altid leveret kontinuerlige præstationer.

Om Andreas Kaalby kan få trænet endnu mere op til kommende events og dermed opnå endnu flere topplaceringer bliver i særdeleshed interessant at følge. Samtidig bliver det også spændende at se, om han kan fortsætte stimen i FUT Champions. Fordi sker det, skal man bestemt ikke afskrive ham i fremtidige turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.