Twitch-streamer sætter fuldt FUT Icons-hold og tester det af i praksis

0
1298

Den populære Twitch-streamer og FIFA-YouTuber, Castro1021, har været så heldig at kunne sammensætte et fuldt FUT Icons-hold, der blandt andre inkluderer Ronaldinho, Pelé og Ronaldo.

Capture Event har været et kæmpe hit indtil videre, og vi har allerede set en masse nyt til FIFA 18 i løbet af denne uge.

Meget mere bør dog være på vej, og så sent som her til formiddag fik vi faktisk endnu en interessant video fra en af de heldige inviterede FIFA-YouTubere, nemlig Castro1021, der mest af alt er kendt for sine mange vilde pack openings på twitch.tv.

Castros seneste video omhandler de ultrapopulære FUT Icons, og i denne eksklusive video bygger han et fuldt 11-mands-hold, som udelukkende består af disse nye spillere, der vil være til stede i FIFA 18 på begge konsoller.

Han starter opbygningen af holdet fra bunden, eftersom de første spillere, der bliver præsenteret, er målmanden og forsvarspillerne. Da han kommer til de mest offensive på holdet, må han til gengæld lige advare seerne, for her ankommer nemlig en magisk, brasiliansk trio til holdet, som enhver FUT-spiller kun kan drømme om at spille med lige nu.

Efter holdet er blevet sat, viser Castro et par få minutters ‘gameplay’, hvor han har sammensat en lille video med alle målene, han formåede at score i de to kampe, han fik afprøvet holdet i. Og uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at en langhåret driblekonge får æren af at score videoens sidste mål, endda i form at et sandt klasselangskud.

Men hvordan ville du sætte dit ultimative FUT Icons-hold? Fortæl os her!

Photo by: EA SPORTS FIFA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here