August ‘Agge’ er første mand, der er klar til semifinalen med sejre på 4-1 og 4-0 over svenskeren Svardsz, som dermed blev tilføjet til listen over besejrede modstandere, der også tæller Yassin og Slim2100. Dagens eneste nederlag var til Jacob ‘Noerlen‘ Noermark

Anders ‘MrSuit‘ Bollerup var ude i en drabelig duel mod russeren Exu_kefir, som i første kamp blev 3-3, hvor han stod som hjemmehold. Kort inde i 2. kamp modtog Mrsuit et rødt kort, men fik kæmpet sig foran med 2-0 inden halvleg. Efter 60 minutter reducerede Exu_kefir til 2-1 og satte MrSuit under konstant pres, som han overlevede og dermed kunne tage plads i semifinalen. Det var efterfølgende en meget lettet MrSuit, som beskrev kampen som intens.

I svenskerduellen mellem Skoldie og Xit, var Skoldie allerede videre efter første kamp, da Xit valgte at forlade kampen. Udover Xit har Skoldie også slået Lasse Sørensen og Shervinarena ud af turneringen.

Jacob ‘Noerlen‘ slog Adel 3-1 i første kamp og tabte 3-2 i anden kamp. Udover Adel har Noerlen også sendt Barnewitz og Trishkebat ud af turneringen. Han skal nu over for sin gamle holdkammerat i FIFA Team Midtjylland, Anders ‘MrSuit‘ Bollerup.