Ikke mere end én turnering skulle Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach bruge på at sikre sin første titel for sit nye hold. Vi har talt med den begejstrede Elgiganten Grand Slam-vinder.

Lørdag morgen mødte Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach op til Elgiganten Grand Slam iført en Tricked eSport-trøje. Han skulle nemlig nemlig repræsentere sit nye hold for første gang nogensinde i den prestigiøse turnering. Og for at gøre en i forvejen begejstrende dag endnu mere fantastisk lykkedes det ham såmænd også at gå hele vejen og vinde de 25.000 kroner, et Razer Kraken headset samt ikke mindst hele 3.000 ranglistepoint.

Dermed sluttede en begivenhedsrig dag for Trickeds nye signing, og vi fangede naturligvis hovedpersonen til en snak senere på aftenen.

Det føles fantastisk at hive sejren hjem! Det var et ekstremt stærkt felt, og at stå med trofæet og de mange penge er selvfølgelig utrolig dejligt,” lød den første reaktion fra Mikkel Hjorth Bach ovenpå den fremragende sejr på en dag, hvor alt tilmed klikkede for ham.

Mit spil fungerede rigtig godt i dag. Jeg holdt koncentrationen høj og lukkede godt af defensivt og var samtidig god til at holde på bolden og tage chancen, når den kom,” uddybede han og vurderede samtidig, hvilken kamp der var den sværeste for ham.

Sports-Gaming.dks billede.“Min sværeste kamp var nok mod Marcus Jørgensen i gruppespillet, hvor jeg godt kunne have tabt, men kampen endte 1-1.”

Sidst men ikke mindst skulle vi selvfølgelig høre 2017s Grand Slam-vinder, hvordan det var at repræsentere sit nye team.

Det var en perfekt start i Tricked-trøjen! Det giver mig helt sikkert endnu mere selvtillid og tro på, at tiden i Tricked bliver super god.

Senere i dag kan du læse en opsummering af både Elgiganten Grand Slam samt Elgiganten Cup #4, som blev afviklet på samme tidspunkt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.