I dag blev semi-finalerne til Champions League udtrukket, og for at fejre det har EA Sports nu udgivet hele 23 nye lyseblå kort med alle slutspillets bedste stjerner.

Så fik Pierre-Emerick Aubameyang endelig ramt sine 99 i pace. Og han er bestemt ikke det eneste frygtindgydende kort blandt de i alt 23 nye lyseblå ‘Team of the Knockout Stage’-kort.

Også spillere som Giorgio Chiellini, Paulo Dybala, Alexandre Lacazette og danske Kasper Schmeichel har fundet deres vej til holdet.

Mest bemærkelsesværdige spillere må dog siges at være 95-rated Zlatan Ibrahimovic og ‘Record Breaker’ Cristiano Ronaldo, der tirsdag aften rundet 100 Champions League-mål i karrieren.

Andre nævneværdige kort kunne være Ronaldos holdkammerat Casemiro med 88 i rating, som har haft en fantastisk sæson indtil videre samt 90-rated Thiago fra Bayern München, der ikke formåede at spille sig videre til semi-finalen.

Men, der er altså langt flere af slagsen og med garanti flere spillere, som måske passer til lige netop dit FUT-hold. Du kan se dem alle lige her.

Læs også: Ekspert-tips fra Agge: De fem bedste formationer i FIFA 17

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *