Det er nu muligt at smide penge på første runde i eSuperligaen.

Danske Spil har nu løftet sløret for de første odds til eSuperligaen.

På mandag klokken 17:00 sparkes den splinternye liga i gang, og her bliver det samtidig muligt at følge direkte med på Canal 9 og Dplay.dk.

Inden første kampdag sættes i gang vil du dog på Danske Spils hjemmeside kunne placere væddemål på mandagens kampe, hvor vi allerede har en masse utrolig spændende kampe på programmet.

Skærmbillede fra Danske Spils hjemmeside. Bemærk: oddsene kan løbende blive opdateret.

F.C. København med August ‘Agge’ Rosenmeier på holdkortet går ind til eSuperliga-åbningskampen mod Esbjerg fB som storfavoritter med odds 1,35 blot. Tror du dog på de undertippede fra Esbjerg med blandt andre Christian ‘Qack’ Lillebæk og Daniel Chrøis i truppen, kan du hente odds 4 og dermed have chancen for at firdoble din indsats.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og folk, der sidderSidste års Superligamestre fra FC Midtjylland stiller stærkt op til ligaen med blandt andre Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og Wahed ‘The-Kid’ Obayd, når 18:15 indleder sæsonen mod Silkeborg IF, der har valgt at hente to af landets mest rutinerede spillere i form af Jesper ‘Pilm’ Prang og Adel ‘Adellovic’ Daher.

Senere på aftenen støder AGF og Randers FC ind i hinanden i noget af et opgør. Vi kunne eksempelvis se et matchup mellem den tidligere verdensmester Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og den mest scorende gennem VM-kvalifikationerne sidste sæson Fatih Üstün her, men ligemeget hvem det bliver, skal det nok blive et utrolig højt niveau, hvor det så er op til dig at udpege din favorit. Du kan nemlig hente minimum odds 2 på begge hold.

Tæt tegner det sig bestemt også til at blive i aftenens sidste opgør mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF, der begge er udstyret med nogle af landets bedste spillere. Brøndby med Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg går ind til kampen som favoritter (odds 1,50) ifølge Danske Spil, men man skal bestemt heller ikke afskrive Vejles mandskab (odds 3,25), der blandt andre inkluderer Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, som gennem de sidste mange FIFA-udgaver har vundet langt det meste, han har deltaget i på dansk jord.

Husk at spil ansvarligt.

Find oddsene her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.