I pausen af Carabao Cup-finalen mellem Manchester City og Arsenal skal kampen finde sin virtuelle mester, når FIFA-spillerne Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Tassal ‘Tass’ Rushan dyster imod hinanden.

Klokken 17:30 senere i dag lyder kick-off på Englands nationalstadion, Wembley Stadium med plads til 90.000 tilskuere, som skal danne rammerne for årets Carabao Cup-finale mellem Manchester City og Arsenal.

Følger man dog med i den virtuelle fodboldverden, kan man se frem til mere end bare det, da de to finalemodstandere i pausen af opgøret, hvilket vil sige omkring 18:15, vil blive repræsenteret af hver deres FIFA-spiller.

Her vil den ene ovenikøbet være dansker, eftersom det bliver Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der til dagligt spiller FIFA for Manchester City, som naturligvis også skal repræsentere de lyseblå farver, når han tager imod englænderen Tassal ‘Tass’ Rushan fra FaZe Clan. Tass spiller vel og mærke ikke FIFA for Arsenal, men da den tidligere Hashtag United-spiller er kæmpe fan af klubben fra Nordlondon, gav det til gengæld ganske god mening, at lige netop han skulle være Arsenal-repræsentanten.

FIFA-kampen vil blive kommenteret af Brandon Smith og Richard Buckley, der blandt andet også stod for kommenteringen af FUT Champions Cup i Barcelona i sidste måned. På nuværende tidspunkt er det ikke lykkes os at finde en evt. stream af kampen, men vi opdaterer naturligvis artiklen, hvis den skulle dukke op.

Fredag aften blev danske Marcuzo den første i verden til at kvalificere sig til FUT Champions Cup 2 i Amsterdam. Følg med her på siden tirsdag, hvor vi sørger for at samle jer et overblik over de danske FIFA-spillere i denne måneds kvalifikation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.