Endnu en runde er gået i TV2s managerspil og derfor er det igen tid til at gøre status. Sidste runde af gruppespillet er nu færdig, og det har givet en del overraskelser. Costa Rica blev topscorer i sin gruppe et point mere end Uruguay, mens og Italien rød ud. Mens Costa Rica allerede var sikret at gå videre, var Uruguay og Italien ude i duellen om den sidste kamp – en kamp, der dog ikke huskes for noget positivt efter Suarez igen blev tørstig efter blod og nu har fået en historisk hård karantæne for sit stunt mod Chiellini. Derudover må også Spanien og Portugal sige farvel allerede efter gruppespillet.

I bunden af ligaen gjorde Italiens exit specielt ondt på Zich med tre fra Italien og Zlatko Popovic, der havde sat sin lid til Kroatien og Chile. I den samlede stilling skraber Nicl1551 bunden, trods overskud i denne runde.

I den sjove ende har vi dog nu en ny vinder i form af CanuteTheGreate, der med 1.825.562 point i denne runde havde over 200.000 flere point end MalteEL, som dog fører den samlede stilling med  420.941 point ned til Philip Warburg, der er nr. 2 på listen. 3. pladsen går i skrivende stund til Don Beta inden næste runde går i gang. Kampen om gavekortet til en fodboldrejse hos tvrejser.dk er altså stadig åben med fire runder igen.

1/8-delsfinalerne starter i morgen og første kamp er Brasilien og Chile.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.