Lørdag var det endelig blevet tid til årets første større FIFA-turnering – nemlig Frejlev FIFA 18 som var en 2v2 turnering.

88 hold var tilmeldt turneringen – et flot antal – og alle mødte op med højt humør. Deltagerfeltet var en god blanding af gamle kendinge fra primært Sørby eSport, AaB eSport, eSpuma og Wicked Gaming, men også rigtigt mange nye og unge deltagere var mødt op i Frejlev Hallen.

Turneringen var lavet sådan at alle gik videre fra gruppen – henholdsvis til et SØLV og et GULD slutspil. I SØLV blev det holdet Nothing Toulouse som kunne tage guldet efter en finalesejr på 2-1 over eSpuma L/N – vinderen vandt en weekendtur i sommerhus mens 2. pladsen fik to lækre Select fodbolde.

I GULD var der mange gode kampe og på en flot 3. plads kom en lidt speciel holdsammensætning – nemlig far og søn. AaB eSport Shoppen & Daddy spillede en imponerende turnering, og kunne også tage en sikkert bronzemedalje i turneringen.

I finalen stod nordjyderne Jacob Kragelund og Alen ‘Arrow’ Barakovic, som spiller for københavnske Wicked, overfor Sørby // Tamer & Shiny og det blev en lige så tæt kamp som forventet – dog blev det Jacob og Alen der kunne tage en smal 1-0 sejr og dermed vandt 2 lækre PlayStation 4 konsoller. Tamer og Shiny vandt et par lækre fodboldstøvler fra Adidas hver.

Frejlev 2v2 startede en FIFA 18 sæson som vi har kæmpe forventninger til. Vi kommer til at se det vildeste FIFA år nogensinde – både i tilbud til den absolut elite igennem EA og til bredden igennem Sports-Gaming.dk og andre aktører. Hold løbende øje her på siden hvor vi annoncerer de største turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.