Mandag aften var vi igen samlet på Dan´s Poolhall i Aalborg til den sidste turnering i Fifa Series, og turneringen havde besøg af top 16 på leaderboard. Ud over slutturneringen, var der også en lille ekstra turnering for dem der ikke lige var kvalificeret.DSC04473

Slutspilsturneringen var ikke for de sarte sjæle, for det var virkelig en flok dygtige og engagerede spillere der havde kvalificeret sig. Efter et spændende gruppespil, hvor der blev sagt farvel til flere af de dygtige spillere, kom vi til kvartfinalerne som sjovt nok alle blev vundet af 2. pladserne i gruppespillet – alle gruppevinderne røg altså ud.

Se resultaterne i turneringen

I kampen om 3. pladsen var det en duel imellem 1. pladsen på leaderboard, Kragefucz og Sebastian Bæk, og her blev det førstnævnte der løb med sejren.

I finalen stod den på drama da den tidligere dobbelte vinder Marco stod over for Johan Christensen, og efter forlænget spilletid blev det Johan der kunne løfte armene og juble over en 2-0 sejr.

Se billeder fra turneringen

Med sejren kunne Johan sætte 1000 kr. ind på kontoen, og samtidig glæde sig over at skulle bruge en dag med kammeraterne hos Funcenter.dk med et godt spil paintball.

Vi takker for en rigtigt god turneringsrække på Dan´s Poolhall – tak til alle deltagerne der trofast har støttet op, og tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere.

* Komplett.dk
* EA Sports Danmark
* Dan´s Poolhall
* Funcenter.dk
* Nadias Sandwich
* Cafe Friends
* Faxe Kondi Booster
* Heineken
* Seaport

Husk at vi på fredag har hele 2 Fifa turneringer i Aalborg til Sport in Progress

Husk at vi afholder Aalborg Open 1. juni med præmier for over 20.000 kr.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.