I forbindelse med Sports-Gaming.dk’s offline, såvel som online turneringer, forventes der følgende af de deltagende spillere.

Vi forventer, at alle deltagere opfører sig professionelt og med en sportsmands-lignende adfærd på alle tidspunkter og i alle situationer. Kampe tabt med vilje, selvmål scores med vilje, ikke spille op til sit bedste, ulovlig brug af pause i løbet af en kamp, ikke spille kampe færdig og verbal tilsvining eller enhver andet misbrug over for en modstander kan resultere i advarsler eller endda diskvalifikation fra turneringen. Dårlig opførsel på ethvert givent tidspunkt kan resultere i udelukkelse fra senere turneringer – tidsbegrænset eller permanent.

Vi forventer, at spillere opfører sig eksemplarisk og udviser forståelse og tålmodighed over for både modstandere, tilskuere, sponsorer og turneringsadmins.

Strafudmåling

Afhængigt af hvilke regler, der er blevet brudt, kan turneringsadmins give forskellige straffe. Admins bestemmer i samarbejde 100%, hvad straffen ender med at blive. Mulige straffe kan være, men er ikke udelukkende, følgende:

  • En advarsel
  • Tab af kamp
  • Udelukkelse af turneringen
  • Udelukkelse af x antal fremtidige turneringer
  • Permanent udelukkelse fra turneringer

Denne ingen-tolerancepolitik er gældende pr. dags dato (6/10 – 2015), og vil være gældende for både offline såvel som online turneringer, og vi forventer at deltagerne tager dette til efterretning og aktivt vil være med til at skabe et godt miljø på den danske FIFA scene.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *