FUTmas er tilbage i FIFA Ultimate Team, og de første tre FUTmas-kort er allerede blevet introduceret.

Igen i år bliver der fejret jul i FIFA Ultimate Team, og som altid kan vi se frem til en masse gode julegodter frem mod juleaften. Faktisk har vi allerede fået os tre af slagsen, eftersom de første tre af i alt 30 FUTmas-kort fredag aften blev udgivet.

Det er nemlig sådan, at der hver eneste dag op til juleaften, den 24. december, introduceres tre nye af disse “julekort” på samme tid, hvor det bliver muligt at få fingrene i dem ved at lave dem i Squad Building Challenges indenfor de 24 timer, de er tilgængelige, vel og mærke.

Fredag aften klokken 19:00 udkom spillerne: Antonio, Gnabry samt Azpilicueta, og her skal man særligt bide mærke i spillernes trøjenumre, nemlig 29, 28 og 27, hvilket hænger sammen med, at der hver dag introduceres tre nye spillere med tre nye trøjenumre -eksempelvis ved man allerede nu, at dagens potion af spillere kommer til at have nummer 26, 25 og ikke mindst 24, og herefter fortsætter dette hele vejen ned til 1.

Herudover afslører EA desuden, at der også kommer til at være ‘weekly objectives’ med juletemaer samt ikke mindst de årlige FUTmas-trøjer, som du kan se herover.

Og mon ikke vi kan forvente at se endnu flere juleoverraskelser de kommende dage? Lige nu er det eksempelvis muligt at skaffe et FUTmas-kort med Andy Carroll til klubben ved at score tre hovedstød i FUT online single match.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.