Det er nu en uge siden at TOTY-kortene blev offentliggjort i Schweiz til FIFA Ballon d’Or 2013 Award Ceremony, og her står vi 6 dage senere. Klokken 19.00 i aftes udløb muligheden, for at få fat på en af de 11 ekstraordinære spillere i pakker i FIFA Ultimate Team. Vi vil her se tilbage på, hvordan det har forløbet sig.

TOTY betyder Team of The Year, og det er de blå kort, som du måske vil støde på i fremtiden. Hvert år, i starten af januar, kårer FIFA ugens 11 bedste spillere fra det forgangne år, og det er altså disse 11 som får et ekstraordinært løft i TOT, og denne blå farve.

På klokkeslættet 19.00 sidste mandag, kom de første kort ud på markedet, og præcis som sidste år, var det målmand og forsvar som kom først ud til brugerne.

GKDEF

De første 48 timer, altså til onsdag klokken 19.00, var det muligt at finde M. Neuer, D. Alves, P. Lahm, S. Ramos og T. Silva i pakkerne, og selvom mange var skuffet over ikke at finde Ronaldo, Messi og Ribery efter Balon d’Or, blev der bestemt ikke holdt tilbage med købene af packs. Allerede ganske få minutter efter release, var der billeder på twitter af i sær P. Lahm.
Priserne var selvfølgelig i top de første timer især, hvor en T. Silva for eksempel gik for knap 2 millioner coins, men her efter en lille uge, er priserne blevet nogenlunde realistiske – T. Silva selv er nede på omkring 600.000 coins nu, som de fleste af de andre i denne kategori også går for.

MID

Fra onsdag klokken 19.00 kom TOTY-midtbanen ud i packs, og endnu engang blev der kastet om sig med coins. På TOTY-midtbanen var A. Iniesta, Xavi og F. Ribery at finde, indtil fredag klokken 19. Igen gik der ikke lang tid, før de første billeder var på diverse sociale sites.
Modsat første del af TOTY, faldt midtbanespillerne ikke meget i pris, hvor både A. Iniesta og Xavi ligger på de knap 1 million coins, mens F. Ribery koster fra 2 millioner og lidt opad.

FORWARD

De sidste 3 dage i TOTY-ugen, kom så de 3 større spillere frem. Nemlig C. Ronaldo, L. Messi & Z. Ibrahimovic. Prisen på dem er selvfølgelig ikke billig, og prisen er på svimlende 3-4 millioner for ‘bare’ L. Messi som er den billigste af de 3 spillere. Prisen på C. Ronaldo og Z. Ibrahimovic er omkring de 4-5 millioner.
Som skrevet, så udløb chancen for at finde C. Ronaldo, L. Messi & Z. Ibrahimovic her klokken 19.00, og vi kan se tilbage på mange sjove reaktioner fra dem som var de heldige at finde en TOTY i deres FUT-pakker.

Se hvilken reaktion vi især lagde mærke til

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.