Efter 3 kvalifikationer havde 72 håbefulde deltagere været igennem en hård kamp om at ende blandt de 32 spillere, som var en del af gårsdagens store finale på Frederiksberg Ungdomsskole. Vinderen blev dog heller ikke en helt ukendt spiller.

Flere stærke spillere var at finde til den store finale på Frederiksberg, og trods et par afbud, skulle vi stadig få lov at se en masse god FIFA:

Efter nogle hårde kampe i gruppespillet var der blot 8 tilbage, da turneringen nåede sit slutspil. Her sIMG_0738[1]pillede Esref Cam, Ferdinand Hunneche, Andy Janja og Tim Danielsen sig videre til semifinalerne efter tætte opgør i alle kampe. I den ene semifinale skulle Esref Cam op mod Tim Danielsen, som i år har deltaget i flere brugerturneringer i det danske FIFA Community, og den erfaring nød den unge københavner godt af, da han efter en tæt kamp kunne se sig selv i finalen. Værd at bemærke var Tim Danielsens defensiv, som gennem hele turneringen stod utrolig stærkt.

Den anden semifinale ligeledes spændende. Ferdinand Hunneche havde vist stærke takter med Barcelona, mens hans modstander, Andy Janja stod i semifinalen efter golden goal med Manchester City. Denne kamp udviklede sig også til et drama, som til slut endte med en sejr til Ferdinand Hunneche.

Dermed bestod finalen af to gode venner i Ferdinand Hunneche og Tim Danielsen, som ofte træner sammen i fritiden. Det var derfor hurtigt tydeligt, at finalen skulle blive en taktisk præget affære, og vi skulle helt frem til de døende minutter, før chancerne for alvor opstod. Her havde Ferdinand både et skud på overliggeren og et par friløbere, som burde have resulteret i mål, men heldet var dog ikke til stede. Dette fortsatte ud i den forlængede spilletid, hvor der udover et par små chancer ikke var optræk til noget stort, og derfor skulle det hele afgøres i straffe. Efter 8. spark var der endelig en vinder, da Tim Danielsen først snuppede Ferdinands sløje spark for derefter at sætte bolden ind bag keeperen med Jesé Rodriguez, hvilket var til stor lettelse for vinderen:

Det er en rigtig god følelse. Jeg blev meget glad for, at jeg vandt. Finalen var intens, og jeg var meget nervøs, da vi nåede straffesparkskonkurrencen og jeg skulle sparke. Jeg var dog glad for, at det var min bedste ven, jeg mødte i finalen, da det giver mig håneretten i meget lang tid”, udtalte Tim Danielsen efter sejren.

IMG_0748[1]

Dermed kunne Tim Danielsen efter en stærk defensiv præstation kalde sig Frederiksbergs bedste ungdomsspiller og takke ja til en hel FIFA dag med Pizza og Cola på ungdomsskolen, mens Ferdinand Hunneche fik to billeter til ungdomsskolens skiferie. De gode venner havde dog allerede inden finalen aftalt at splitte de to præmier, så de begge kunne få gavn af disse. Esref Can tog tredjepladsen og fik en enkelt billet til skiferien.

 

 

Sports-Gaming.dk takker for fire hyggelige dage på Frederiksberg Ungdomsskole med god stemning, intense kampe og højt humør.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.