Efter mange ugers spil er der nu endelig fundet en vinder i den endelige duel om at vinde FIFA Teams Challenge. Kampen stod mellem det nyopståede hold Wicked Gaming og den blandede pose bolcher, der kaldte sig for Team Bacardi Breezer. Holdopstillingerne var som følgende:

Wicked Gaming: 
Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg
Christian Corell
Frederik Fredberg
Daniel ‘Dingo’ Nørremark

Team Bacardi Breezer:
Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg
Peter ‘Mayweather’ Mølgård
Paw ‘Wap‘ Bertelsen
Magnus Larsen

Kampen så ud til at blive meget spændende, da Wicked Gaming var gået ubesejret gennem turneringen, ligesom Team Bacardi Breezer slog storfavoritterne Tricked Gaming ud. Dog endte finalen med at blive en knapt så spændende affære, da de faktisk gik derfra med sejren med de imponerende cifre 7-0. Det er på alle måder en flot sejr af det stort set nye hold Wicked Gaming. Vi har naturligvis talt med holdejer David ‘Prozac’ Merkistein omkring denne sejr.

“Sejren er helt fantastisk! Wicked Gaming er ikke meget mere end 2 måneder gammelt og har allerede nu vundet samtlige kampe i FIFA Teams Challenge turneringen, heriblandt over Tricked, som var sidste års vinder. Det er stort og det viser også den styrke som vores FIFA-afdeling har! Wicked Gaming er Danmarks nye tophold indenfor FIFA og vi er kommet for at blive i toppen af dansk FIFA! Derudover besidder vores FIFA-afdeling så meget kvalitet, at jeg tror på et par turnerings sejre i løbet af 2016! Jeg kan på baggrund af mit hold ikke være andet end tilfreds, de har ikke tabt en eneste kamp! Så den vil jeg holde meget kort med et ord til de 4 FIFA spillere hos Wicked Gaming: Verdensklasse!”

Det er altså mange rosende ord fra holdlederen, der også gerne vil tilføje:

“Det har været nogen tætte og svære kampe så stor ros til vores finalemodstander. Vi føler at de var den rette modstander i finalen, selvom resultatet siger noget andet. Godt spillet! Men for at alt kan køre på skinner har vi jo nogen som bakker os op og dem vil jeg gerne lige takke! Vores hovedsponsor Hungry.dk samt Gamers Apparel, og Capstore!”

David siger desuden at der er stort i vente for Wicked Gaming – de nyheder glæder vi os til!

Vi har også fået en kort kommentar fra Bacardi Breezers holdleder, Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg.

“Vi mødte bare nok en blanding af bedre spillere, og spillere der bruger mere tid på spillet, end nogle af os gør. Så det var sgu fair nok, at vi tabte. Vores hold blev jo lavet lidt som en joke (som man nok også kan se på navnet), med gamle spillere som ikke rigtig spiller mere, dog fik vi en ung spiller i Magnus ind undervejs. Men det var sjovt at se hvor langt vi kunne komme, med forholdsvis inaktive spillere i Paw og Peter. Vi mødte klart nogle stærke spillere, især mod Wicked Gaming, men der var også svagere hold undervejs.”

Det var altså konklusionen på årets FTC – var det fortjente vindere?

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.