Ligesom FIFA Team Midtjylland og FIFA  Team Copenhagen har gjort det seneste stykke tid, så har FIFA Team Nordsjælland valgt, at forstærke truppen op mod den kommende Fifa Teams Challenge. Spilleren som er blevet hentet hedder Johan Christensen, og han er en velkendt herre indenfor den danske FIFA scene, måske specielt i det nordjyske efter, at han vandt Aalborg Series tidligere på året. Udover hans sejr i Aalborg, så har han også ved de to seneste danske mesterskaber hevet en top 8 og en top 16 placering hjem.

Vi har snakket med hovedpersonen selv omkring dette spændende skifte;

“Hej Johan. FIFA Team Nordsjælland har netop offentliggjort på deres facebook side, at du er deres nye spiller på holdet. Hvad gjorde, at du sagde ja til deres tilbud?”
I det seneste år, hvor mine resultater har været tilfredsstillende som enkeltspiller, var det på tide, at blive en del af et team. Årsagen til, at jeg tog imod FTN’s tilbud er, at de er en af de bedste klubber i landet, og de kan leve op til mine forventninger og min måde at spille spillet på. Jeg ser frem til en masse turneringer som en del af FIFA Team Nordsjælland.”
“Hvad er dine resultatmæssige forventninger i fremtiden til de største turneringer i DK?”
“Jeg forventer som udgangspunkt altid at få point, så man hurtigst muligt kan få mit navn at se på Sports-Gaming.DK ranglisten igen. Jeg har bevist , at jeg har været top 8 før til DM, så selvfølgelig kan jeg det igen.”

Hans nye manager Abdullah Mansour supplerer med følgende udtagelse:

“Hej Abdullah. I har valgt, at hente Johan Gass Christensen til FIFA Team Nordsjælland, hvorfor faldt valget netop på Johan?”
Hey Lasse! Vi har fulgt Johan i noget tid. Han har vist gode takter til de seneste to danske mesterskaber. Derudover har han også vist sig frem i diverse turneringer i Jylland. Derfor er valget faldet på ham.”
“Hvad forventninger i jer af ham på sigt til de største turneringer i DK?”
Vi regner med ham. Vi tror godt, at han kan lave noget ravage, hvis han rammer niveauet på selve dagen.”

FIFA Team Nordsjællands hold består nu af:

Abdullah “MansourDK” Mansour
Yassin “Yassin_2400” Kadim
Mohammed “moha98_” Hayatle
Cem “Neymar1997” Karamese
Zlatko “Zako_” Popovic
Lasse “InSaNe97_DK” Sørensen
Ali “Khattab” Khattab
Johan “Gass” Christensen

Om dette viser sig, at være en god investering for FIFA Team Nordsjælland og Johan Christensen, vil vi finde ud af til de kommende turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.