Mandag aften var der fuldt hus da Dan’s Poolhall åbnede for endnu en sæson af Fifa Series – både med 1vs1 og 2vs2 turnering.

Deltagerne var en god blanding af glade amatører, og så de lidt mere erfarne personer inden for Fifa scenen i Danmark – et perfekt mix som sikrede en aften med hygge, sjov og gode Fifa kampe i fokus!

Se leaderboard

Sidste års vinder, Johan Gass Christensen, kom godt fra start og kom også videre fra gruppen, men allerede i 1/8 finalen måtte han se sig slået ud af den kommende vinder af turneringen; nok ikke lige den start Johan havde håbet på. Marcus Gam Kok måtte også forlade turneringen allerede i 1/8 finalen til Hedegaard9 som traditionelt set laver gode resultater i de Aalborg baserede turneringer. Nr. 8 på ranglisten, Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund, fik ikke den ønskede start på Fifa Series da han i kvartfinalen måtte se sig slået i straffesparkskonkurrence mod den efterfølgende andenplads i turneringen.

I kampen om 3. pladsen var det Hedegaard9 som var oppe imod Bisgaard (som slog undertegnede brutalt ud), og her blev det sidstnævnte der kunne tage sejren efter straffesparkskonkurrence og et gavekort på 100 kr. til Dan’s Poolhall + merchandise.

I finalen stod Ghandi overfor Andreas ‘Sama’ Schou, og efter en tæt kamp kunne Sama sikre sig titlen med en smal 1-0 sejr – en sejr der indbragte 500 kr. samt et gavekort til et minicruise. Ghandi løb med 100 kr. samt et gavekort på 200 kr. til Funcenter.dk.

De 5 indledende turneringer giver point til et internt leaderboard, og til sidst vil top 16 blive inviteret til en eksklusiv slutturnering hvor der også er ranglistepoint på højkant. Se leaderboard indtil videre.

Næste turnering er mandag d. 15/11 kl. 18.30, og vi håber at se nye og gamle spillere til en god omgang julehygge.