Første FIFA 20-nyhed er nu landet. ‘Volta Football’ bliver FIFA’s nye game mode.

FIFA-fans har de sidste mange år ønsket et FIFA Street-lignende game mode i FIFA. Det ønske bliver nu langt om længe opfyldt.

EA har nemlig netop annonceret deres splinternye game mode ‘Volta Football’, hvor det både er muligt at spille 3 mod 3, 4 mod 4 og 5 mod 5. De to førstnævnte kan endda gøres uden målmænd på banen via ‘rush-mode’.

Det er fortsat svært at udtale sig for meget om game modet, men indtil videre kan vi i hvert fald fastslå, at man kan opbygge sin egen karakter, ligesom man kan med en virtuel pro, samt at det er muligt at spille på en masse forskellige street-fodboldbaner, både med og uden vægge, heraf i Futsal.

Volta bringer desuden en række game modes så som Volta Story Mode, der lyder til at være mere henne i offline- og The Journey-delen, mens Volta League er game modet, hvor vi ivrigt krydser fingre for, at det er muligt at spille sig op i divisioner sammen med sine venner, præcis som i Pro Clubs. Intet af dette er dog bekræftet, og vi ved desværre endnu ikke, om det i stedet kun bliver 1v1.

I Volta Kick Off kan du endvidere få muligheden for at spille med dit yndlingshold og bringe deres stjerne tilbage til gadefodbold.

I aften klokken 20:00 dansk tid får vi forhåbentlig mere at vide om Volta Football, når EA afholder EA Play 2019 med blandt andet et første kig på FIFA 20 på programmet. Du kan følge showet herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.