Den 1. august løfter EA sløret op for det første kig på FIFA Ultimate Team i FIFA 18 – et show man ikke må misse.

FIFA 18 nærmer sig, og det samme gør en splinterny udgave af FIFA Ultimate Team, hvor vi blandt andet allerede har fået nyheden, at der kommer legendariske ‘FUT Icons’ med i spillet, både til Xbox One- og PlayStation 4-brugerne.

På tirsdag får vi til gengæld endnu mere at se fra de ultrapopulære gamemode i FIFA, når EA Sports hoster et forhåbentlig storslået og spændende FUT 18-show.

Med værter i form af tre kendte YouTubere – Castro, Spencer FC og Mavric Wolves – er vi i hvert fald garanteret et særdeles underholdende show. Samtidig har producerne bag FIFA allerede afsløret, at vi vil få endnu flere nyheder om de nye FUT Icons, få afsløret en række spillerratings og sidst men ikke mindst får et første kig på FIFA 18s gameplay.

Indtil videre har vi fået afsløret to ratings – nemlig Ronaldo Nazário på 94 og rusiske Yashin på 91, der måske vil vise sig at være spillets højeste rated målmand.

Derfor er der naturligvis ingen undskyldning for ikke at følge det storslåede show, der starter klokken 19:15 på tirsdag den 1. august. Ønsker du at følge showet, kan det gøres på enten EA Sports FIFAs officielle Twitch-kanal eller på deres officielle YouTube-kanal.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.