I morgen starter nedtællingen til det kommende spil i FIFA-serien, når EA Sports giver de mange følgere et første kig på FIFA 18.

Vi er tæt på fire måneder fra den umiddelbare udgivelse af det kommende konsol-spil ‘FIFA 18’, men allerede nu på mandag den 5. juni løfter producerne fra EA Sports sløret op for de første par informationer.

Således meddeler det ikke desto mindre på deres Facebook-side, som heraf refererer hen til deres officielle YouTube-kanal, hvor vi højst sandsynlig får de første billeder af FIFA 18 at se.

Hemmelighedsfulde er de til gengæld ved deres Facebook-opslag, der blot indeholder teksten “The World’s Game. – First Look: June 5, 2017 – Subscribe to YouTube:”, og derfor må vi i stedet vente i stor spænding på, hvad vi kommer til at se denne mandag, samt hvornår vi får det at se.

Men vi formoder altså, at vi som minimum kan overvære en lille ‘teaser’ til alle de kommende og løbende annonceringer af features, og ønsker du at holde dig opdateret, kan du via. dette link blive videreført til deres YouTube-kanal. Samtidig sørger vi her på siden også for at skrive om diverse nye informationer, der skulle komme om spillet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.