Taber du konstant til spillere som har et hold til langt over 1 million coins? Tøv ikke, vi skal nok få ram på dem uden at bruge de store pengemidler!

Velkommen til den første FUT-artikelserie på Sports-Gaming.dk, hvor jeg vil give jer et indblik i hvordan DU kan skabe succes med et billigt hold i FIFA Ultimate Team. Jeg vil over 3 episoder, give jer et indblik i et godt men billigt hold i FUT. Efter at have spurgt nogle stykker, er jeg kommet frem til, at jeg vil sætte budgettet på 15.000 coins pr. hold, og jeg vil præsentere jer for 3 hold i hver episode – altså skal vi i gennem 9 hold i alt. Jeg vil spille 10 kampe med hvert hold, og give min bedste vurdering af spillerne samt rate dem fra 1-10.

heading 1 ud af 3

Da alle spiller FIFA på hver sin måde, med hver sine styrker, har jeg valgt 3 spilstile, som jeg vil forsøge at ramme så godt som muligt til den enkelte spiller. I første episode vil jeg lægge vægt på dem som ønsker at udnytte luftspillet – vi vil nemlig finde de bedste af de bedste på hovedstød!

bronze

Se holdet her

Det var ikke mange sejre jeg fik med dette bronze-hold, men jeg tror det skyldes, at kanterne ikke rigtigt var hurtige nok til at komme forbi forsvaret og havde mulighed for at slå et godt indlæg. De få gange de fik muligheden, skulle enten Frode Johnsen eller Hoon nok få den sat ind 4/5 gange.
Stik modsat af kanterne, så virkede forsvaret i den grad, og i sær Yeon var en god hjælp, idet han får eskorteret alle bolde væk, og han kan også lige følge med de hurtige spillere som mange bruger. Solli fik dog problemer enkelte gange med hans 56 pace.
På midtbanen gik det rigtigt godt, og jeg føler lidt det var en rigtig god firkant af spillere – ja, efter de 10 kampe jeg spillede med dem fik jeg lige skiftet Hyuk ud med Tae, som jeg i den grad anbefaler, idet han er så alsidig og har så høje stats. Det giver ham lidt mindre chemistry, men det er det værd i mine øjne.

De 10 kampe (3 ekstra med Hae i stedet for Hyuk):

V-V-U-T-V-V-T-T-U-V (U-V-V)* 

 

silver

Se holdet her

Sølvholdet klarede sig straks meget bedre, og jeg blev i sær fan af den venstreside fra Belgien, som var noget af det første der faldt mig ind. De gange man fik Van Damme i hovedstødsdueller, var det i hvert fald 100% sikkert, at han ville vinde den, og oppe i angrebet var de Camargo simpelthen helt eminent. Jeg mener, at det var omkring 15 mål han scorede i de 10 kampe.
Den resterende del af holdet, den italienske højreside, var også en ganske god faktor i succes’en, og i sær Parolo og Migliaccio var rigtig solide på midtbanen. Jeg synes lidt, at Berardi manglede lidt i sit niveau, men har man de ekstra penge og er interesseret i at prøve holdet ud, så bør man prøve en af hans in-forms ud, som har fået store opgraderinger. Trio’en mellem de to CBs og GK var desuden rigtig god, og Bizzari reddede mange svære bolde.

De 10 kampe:

U-V-V-T-V-U-U-T-V-V
gold

Se holdet her

Lad mig starte med at fortælle, at jeg her gik en lille smule over budget, som grafikken ovenover viser, men de ekstra 2-3K var det hele værd! Jeg tror jeg prøvede i 1 times tid at finde ud af en løsning, så jeg både kunne have J. Martinez og Llorente, og stadig have alle spillere på mindst 9 chem, og til sidst lykkedes det. Den time fortrød jeg ikke efter jeg havde spillet kampene, for de er simpelthen ekstreme. Jeg var skeptisk overfor Llorentes low-medium workrate, men den var intet problem med J. Martinez ved siden af. Den angrebsduo er nok en af de farligste jeg har prøvet i FUT indtil videre, og i sær J. Martinez er guld værd! Han havde speed’en til at gå fra de fleste forsvarsspillere, og når han vandt en hovedstødsduel, kunne man godt begynde at rejse sig og juble. Llorente var også noget for sig, og det er utroligt hvor mange bolde han kan sætte ind – hoved eller fod, det betyder intet. Hans styrke er altafgørende.
Da jeg sad og tænkte over, hvordan jeg kunne linke Llorente og Martinez fandt jeg samtidig ud af, at ved at fjerne Fernando fra Porto, kunne jeg tilføje Pogba og dermed Guarin på CAM – en vanvittig god løsning. Midtbanen var så sublim, og det var grunden til de mange mål til holdet, og de få mål vi lod ind. Vidal og Pogba, hvilken midtbanen at have.
Til sidst har vi så forsvaret, som også stod rigtig stærkt. Jeg vil indrømme, ja, jeg er frankofil, og derfor var Mangala også den første jeg tilføjede til holdet. Han er simpelthen uundgåelig, når man vil have et godt hold i luftrummet. Og ved at tilføje Rami, kunne vi også få Costa med sine 87 heading, og Diego Alves på kassen, som stod rigtig godt. Alt i alt, et hold der ville slå mit gamle 2 mio BBVA-hold, det er jeg sikker på.
En lille tilføjelse, hvis du tænker på at add’e chemistry-cards så diverse spillere får bedre heading – det er slet ikke nødvendigt, så tænk på midtbanen og kanterne først.

De 10 kampe:

V-V-V-V-U-V-V-U-T-U

3 stjerner

3. H. Yeon
– H. Yeon er simpelthen så vigtig i forsvaret, og hans pace og heading gør ham virkelig til en klasse spiller. Han er ikke den bedste fysiske spiller, og hans stående tacklinger svigter engang i mellem, men han fik scoret et par kasser og fulgte med de fleste angribere.

2. F. Guarin
– Jeg er virkelig fan af spillere som F. Guarin. I de første par kampe begyndte jeg at kunne lide hans rigtig gode skud ude fra feltet, og i tredje eller fjerde kamp opdagede jeg så hvor latterlig god han er på frispark, en teknik jeg virkelig elsker at udnytte. Han dræbte simpelthen målnettet, og han er en af de bedre jeg har spillet med! Bedre end Messi, i mine øjne.

1. J. Martînez/F. Llorente
– Det var virkelig svært at vælge i mellem disse 2 stjerneangribere, og jeg måtte se på det som en samlet enhed. De er to virkelig gode angribere, men sammen er de bare ekstreme. Llorente liggende bag Martïnez – så ligger modstanderen grædende på gulvet.

 

Jeg håber, at I har kunne bruge denne første episode i min lille ‘guide/analyse’. I Episode 2 vil jeg kigge på de hurtigste af de hurtigste, og stable 3 hold på banen, som kan overløbe alle og enhver – kom an TOTY C. Ronaldo.

 

9 replies
 1. John
  John says:

  Utrolig tydeligt i din opbygning af hold, at du fokuserer på at udnytte spillets fejl i forbindelse med heading. Så er det jo ligemeget hvilket hold du laver og hvordan du ellers spiller, når du bare løber ned af fløjen og forsøger at ligge indlæg. Utrolig kedeligt, da forsvarsspillernes AI og dermed deres reaktionstid ikke er stærk nok til at dække ordentligt op for indlæg og hjørnespark. Hvis du loggede ind på Fifa ultimate teams officielle forums og delte de hold, ville du blive sablet ned for kun at fokusere dit spil omkring de fejl som er indbygget i spillet.

  Svar
 2. Kaspar
  Kaspar says:

  Savner mere belæg for dine argumenter, så som fx. screenshots af kampe, hvilken division osv.
  Kunne også være fedt, hvis du kom mere ind på, hvordan man bygger spiller op 🙂

  Svar
 3. Peter Mølgård
  Peter Mølgård says:

  @John
  Ingen tvivl om, at indlæg er et stærkt våben i FIFA, men du får det jo nærmest til at lyde som om, at man er totalt hjælpeløs i forsvaret over for dette, hvilket slet ikke er tilfældet. Hvis du er dygtig nok til at lukke af mod baglinjen med dine backs og placere dine CB’s rigtigt, som naturligvis er din egen og ikke AL’ens opgave, kan du mange gange godt lukke ned for indlæg.

  Svar
 4. André Andersen
  André Andersen says:

  Hej John,
  Jeg mener overhovedet ikke, at jeg forsøger at udnytte nogle fejl i spillet. Jeg har blot valgt at lave et hold efter de 3 måder JEG mener, at man kan bygge et hold op på.
  Hvis du ser på det i den virkelige verden, så spiller alle hold på hver sin måde, om man har spillerne til at være oppe i luften og heade, eller om man vil holde bolden på jorden med tekniske afleveringer – alt går ud på et. Jeg skriver, at jeg vil lægge fokus på 3 forskellige måder at spille på, og det er blot det jeg gør. Desuden, jeg vil ikke mene, at EA har lavet en ‘fejl’ omkring hovedstød, det er nu bare sådan de har valgt at lave spillet i år.

  @Kaspar
  Jeg kan godt følge dig I, at jeg belæg for argumenter her, men af geografiske årsager har jeg ikke mulighed for at lave en video til jer, og det er derfor jeg skriver denne artikel, hvor jeg prøver at beskrive hvordan spillerne var at spille med for mig. Det er klart, at artiklen ville blive alt for lang hvis jeg valgte at skrive 10 linjer om alle spillerne, og derfor har jeg taget det med, som jeg mener er nødvendigt, det håber jeg du kan følge mig i.
  Når det så er sagt, så vil jeg gerne love videoer i fremtiden, når jeg får mulighed for det 🙂

  Svar
 5. Simon
  Simon says:

  Nøøj der er en der har ondt i røven over han sucks til at forsvare indlæg. Det er ikke en fejl det med heading, jo de har gjort det nemmere at placere bolden, men hvis du er god til at heade kan du med dine CB’s lige så nemt head den væk, men på din besked kan man tydeligt se at du sucks til det, men at give fifa skylden for at du er dårlig er da for plat!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.