Nu er der to nætter tilbage inden turneringen i Aalborg. I går talte vi med et af Danmarks største FIFA-hold, og i dag taler vi med manageren for Danmarks indiskutabelt største FIFA-hold, Kent ‘TalentKent’ Brylle.

Tricked eSport har for tredje år i træk minimum én repræsentant med til FIWC. I år er det Mohamad Al-Bacha, året før Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og i 2014 var det August ‘Agge’ Rosenmeier. Derfor er det nok ingen underdrivelse at kalde Tricked eSport for det største FIFA-hold i Danmark nogensinde. De har haft mange succeser gennem tiden, og de håber naturligvis også at tiden med de mange sejre fortsætter. Og med den form, spillerne udviser, er det absolut også sandsynligt.

Kent Brylle har været manager for Tricked i et godt stykke tid nu, og er gode venner med alle på sit eget hold. Selvom Kent ikke har nået sit tidligere niveau til de seneste turneringer, ligesom sidste års Aalborg Open var en skuffelse for ham, så har han fundet ro i rollen som manager og gør et godt stykke arbejde med at finde talenter og skubbe sine spillere frem. Vi har talt med ham om forventningerne til Aalborg Open for holdet.

“Jeg er meget spændt på at se, hvordan de alle kommer til at præstere. Vi stiller op med fire dygtige spillere, som kommer velforberedte til turneringen. Jeg mindes ikke en mere åben turnering, hvor det er så svært at udpege en vinder fra start, så det bliver helt sikkert spændende at se, hvordan det kommer til at ende, men jeg forventer helt sikkert at have en spiller eller tre tilbage, hvor det er rigtig sjovt. Det kommer selvfølgelig også an på bracket, samt hvor tidligt de løber ind i hinanden, men det er fire spillere med niveauet til at nå rigtig langt. En turneringssejr er i hvert fald ikke urealistisk.”

Som tidligere nævnt skal Al-Bacha spille FIWC i New York i marts. Her skal der spilles med landshold, og derfor er det nødvendigt at træne med landshold. Vi har hørt Kent, hvad han mener Bacha skal fokusere på:

“Bachas fokus skal være på at gøre sit bedste og få tanket endnu mere selvtillid frem mod FIWC. Han er en fantastisk spiller, som har vundet sine seneste tre offline turneringer, så han skal bare ind og fortsætte sit gode spil og så arbejde videre med de ting, han bruger tid på i disse dage. FIWC vil altid ligge i baghovedet, men han bruger hver dag på at forberede sig til den turnering, så et ekstraordinært fokuspunkt vil det ikke være for Bacha i Aalborg.”

Trickeds hold består i øjeblikket af fire spillere. Vi har spurgt Kent, om truppen er for lille, eller om den er tilpas.

“Antallet af spillere betyder ikke så meget for mig. Det vigtigste for mig er, at man har spillere, der fungerer godt sammen og kan levere på et tilfredsstillende niveau. Det er også vigtigt, at vi har et antal spillere, der gør det muligt at give dem de bedste rammer for at udvikle sig personligt og føle sig tilpas hos os. Det hjælper intet at hente 15 spillere, hvis det så betyder, at man ikke har mulighed for at give alle 15 nogle gode rammer at spille og udvikle sig i. Jeg er meget tilfreds med vores nuværende lineup.”

Til sidst spurgte vi Kent om hvor vidt der er pres på ham op til kampen. Her svarede han:

“Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det et pres, men alle har jo et ansvar for at varetage sine opgaver i en organisation, og så længe vi fortsætter den udvikling, vi har gang i, er der ingen alarmklokker, der ringer. Vi går en spændende fremtid i møde i Tricked, og jeg glæder mig over at være en del af den, så det pres, der egentlig ligger, ser jeg mere som en spændende udfordring og en opgave, som jeg nyder at sidde med.”

Det var altså ordene fra Tricked – vi ønsker dem held og lykke til turneringen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *