Så er ranglisten opdateret efter et hav af events i oktober måned – herunder Bilka Live eFootball Tournament, Elgiganten Tour #7 i Hørsholm og Continental Cup i Paris.

Se ranglisten

Som noget nyt, så vil ranglisten kun blive opdateret 1 gang om måneden, og det sker i den sidste uge. Dette gør vi for at kunne have et bedre flow i opdateringerne og sådan vi kan vise de forskellige aktørers fremskridt/tilbageskridt fra måned til måned. I top 50 vil man fra nu af kunne se en “form-indikator” som viser ens placering ift. forrige måned – hvor mange pladser man er steget eller faldet.

En stigning kan selvfølgelig ske ved at præstere godt ift. konkurrenterne, men det kan også være på grund af at konkurrenterne mister point. Point er gældende i 2 år fra det pågældende resultat, og når de point forsvinder, så kan det give et fald på ranglisten hvis man ikke har formået at vinde nye point i mellemtiden.

Man får først en officiel “form-indikator” når man træder ind i top 50, og ud fra denne opdatering kan vi se, at Niklas Jacobsen og Jacob Esholm har taget de fleste pladser frem med henholdsvis 17 og 15 pladser. Den bedst placerede “nye” spiller i top 50 er FifaMat som går ind som nr. 27.

Vi kommer løbende til at annoncere kategorier for nye turneringer og heriblandt de mange internationale EA turneringer som kommer i år – følg med her på siden.

Se ranglisten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.