Det er nu anden søndag i advent, og vi har derfor nu vores syvende udgave af julekalenderen klar. Vi har set nærmere på Konys Slaver, som har for vane at komme med utallige humoristiske indslag både til events og på deres egen Facebookside, der i skrivende stund har næsten 500 fans. Konys Slaver blev grundlagt i 2012 og startede som et Virtual Pro hold, men har derefter udviklet sig til en organisation, der bidrager til en masse sjov på FIFA scenen. Udover Facebooksiden er Konys Slaver både i besiddelse af en Youtube Channel, Instagram og Snapchat.

Vi har snakket med de to grundlæggere, Marc Hougaard og Mads Strack Hansen, om året 2014:

 

“Hvordan har FIFA året 2014 været for jer?”
“FIFA året 2014 har generelt været et godt år for Konys Slaver. FIFA-Danmark har fået øjnene op for Konys Slaver, og det var målet for 2014. Derudover har vi fået flere gevinster og omtale i forbindelse med DBU Tour. Vi fik også en fin placering til 2v2 DM, og her sidst på året har vi startet FIFA Teams Challenge godt ud, med en førsteplads efter 3 runder.”

“Hvad er planerne for 2015?”
“Vi vil i 2015 beholde vores plads som Ugandas bedste FIFA-klub, og med hjælp fra vores nye sponsorat med KFC som giver os et større beløb til 10334302_612437388832053_2948915147610236371_nspillerkøb end Chanakas gæld til Adel *Drogba‘ Daher er på, vil vi forsøge at bringe Bruce Grannec, Tass, Vinch, ham iraneren (Navid Borhani red.), og ikke mindst Agge til klubben. Vi har hidtil undgået at vinde alle turneringer, da vi mener at resten af Danmark også skal have en chance, men det kan være at år 2015 bliver året, hvor vi ingen nåde viser. Men uanset hvor meget vi vinder, vil vi altid bare spille FIFA for hyggen.”

“Hvilket team har gjort det bedst i år?”
“Konys Slaver har uden tvivl gjort det bedst i år. Med miniputholdet Chiefs of Copenhagen som eneste konkurrent, er det jo ikke svært.” 

“Hvilket team har skuffet mest i år?”
“Vi har ikke haft tid til at holde øje med de andre FIFA-hold, da det meste af vores tid er gået med at fokusere på træningen, få ordentligt internet her nede i Uganda og holde øje med vores mange slaver.”

“Har i nogle afsluttende ord om 2014?”
“Vi har ikke så meget andet at sige end vi håber at i vil tage godt i mod os i 2015 og sidst men ikke mindst husk at like vores facebookside, hvor i kan følge meget mere med i hvad vi laver i Konys Slaver. Måske kan du endda blive Ugens Slave?”

 

Det har i sandhed været et spændende år for Konys Slaver, som endda har udgivet sin helt egen musikvideo, og den kan ses herunder:

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.