På søndag går det løs i Rødovre, når danmarksmesterskabet i 2 v 2 FIFA 14 skydes i gang, og der er bestemt ikke mangel på kvalitet. Med 10.000 kroner til førstepræmien og fuldkommen udsolgt tegner det til at blive en dag med høj intensitet og flere topspillere, der vil vise deres værd. Vi bringer herunder de 10 seedede hold – sluttende med vores klare favoritter:

Seed 10 – Dcakici-Anqes (Dennis Cakici og Magnus ‘Anqes‘ Andersen)

FIFA Team Midtjylland og FIFA Team Copenhagen er her gået sammen i et slagkraftigt hold med masser af erfaring. Cakici har så sent som i lørdags vist sig frem til DM, hvor han nåede hele vejen til slutspillet, mens Anqes på uheldig vis røg ud på målstregen i 2. gruppespil. Derfor skal man bestemt ikke undervurdere disse to før start.

Se grupperne

Seed 9 – Konys Slaver (Marc Hougaard og Mads Strack)

Et event uden stemningen fra Konys Slaver er ikke et fuldført event, og derfor bliver det igen en fornøjelse at se de to foregangsmænd for Konys Slaver, som udover at deltage i FIFA turneringer også har deres egen Youtube-kanal, Pro Club og meget andet. De store resultater har aldrig båret holdet frem, men begge spillere har et potentiale, som snart kan se dagens lys.

Seed 8 – Breezer Kongerne (Kent ‘TalentKent‘ Brylle og Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg)

To spillere, der det seneste år er begyndt at præstere på offline scenen, og som det seneste resultat har Nyrnz hentet en overraskende top 16 til DM efter bl.a. at have slået Christian Corell ud i 16-delsfinalen. Derudover har han hentet en top 8 i Sønderjylland Open. Brylle fra FIFA Team Fyn har på det seneste gjort sig bemærket på FIFA Cruise, hvor han, efter sejre over Adel Daher og Lars Korreborg, fik en 2. plads på Oslo-færgen og derudover blev nummer 3 i Sønderjylland Open. Et hold, der bestemt også kan nå langt.

Seed 7 – DONT BE GAGA (Philip Warburg og Andres ‘FIFAJensen‘ Jensen)

FIFA Team Midtjylland har endnu to spillere med, og disse danner et yderst kompetent team med en masse potentiale og højt niveau. Philip Warburg kom i lørdags med i slutspillet til DM og har før vist sig stærk offline, bl.a. med en samlet 3. plads til DBU VM Tour, hvor han kvallede sig fra Helsingør.

Seed 6 – F.C. Snot-boblerne (Dennis ‘Norden‘ Nordenbøl og Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen)

Sidste år stille Norden op med Agge og vandt dermed 2 vs 2 DM 2013. I år skal han forsvare titlen med en anden rutineret spiller i Danni Jensen, som bl.a. blev nr. 3 til Aalborg Open og har været i flere slutspil til DM gennem tiderne, hvor Norden selv har hentet hele 2 DM-titler hjem i skabet. Derfor er dette hold et seriøst bud på en kommende danmarksmester med så meget rutine, at det bliver svært at slå dem.

Seed 5 – FIFA Team Nyborg (Claes ‘CH66DK‘ Hansen og Paw ‘Wap‘ Bertelsen)

Nyborgdrengene har alle muligheder for en topplacering i år. De to rigtig gode venner var tidligere ansvarlige for FIFA Team Nyborg, men ved holdets opløsning endte Wap i FIFA Team Copenhagen og Claes Hansen i FIFA Team Fyn. Nu er de igen et hold og skal sammen vise det potentiale, som de begge besidder. Udover Paw slutspilsplads til DM og deltagelsen i DBU VM Tours finaleturnering har der endnu ikke været mange topplaceringer fra de to fynboer, men deres præstationer online kan snart blive til meget mere.

Seed 4 – FIFA Team Nordsjælland (Yassin Khadim og Abdullah Mansour)

FIFA Team Nordsjælland har også deres hold med til turneringen, og det kan sagtens blive farligt for de fleste modstandere. Yassin har før vist kvaliteter offline, hvor han i år både har vundet Solid-turneringen og den store kval i Fælledparken til DBU VM Tour, da han slog Lasse Bækkelund i finalen. Modsat har Mansour stadig de store offline resultater til gode, men det kan sagtens komme søndag.

Seed 3 – Team Vegas (Vuk ‘Messikrkic‘ Rajovic og Adel ‘Adellovic‘ Daher)

Tror man på to nye mestrer er dette hold et rigtig godt bud. Begge spillere kommer til Rødovre med international erfaring fra henholdsvis Las Vegas og FIWC i Los Angeles. Med flere gode offline præstationer på begges CV er det et hold med 2 af Danmarks bedste spillere, som sammen skal agere udfordre til titlen.

Seed 2 – Indianerne (Daniel Barnewitz og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg)

Selvom de begge skuffede til DM er der ingen tvivl om, at disse to er holdet med størst chance for at tage titlen fra den helt store favorit. Begge spillere har leveret utallige resultater og bliver svære at stoppe. Primeturbo har hele 2014 været altdominerende i de danske onlineturneringer og er derudover blevet nummer 2 i både Aalborg Open og DBU VM Tour. Med utallige 2. pladser er det måske snart Primeturbos tur til at hente den store titel, og dette kunne sagtens ske med Barnewitz, som sidste år blev nr. 3 til DM. En kommende danmarksmester er ikke et dumt bud.DSC06517

Seed 1 – Unique Models (Mathias ‘Revi‘ Iversen og August ‘Agge‘ Rosenmeier)

Stærkere bliver det næsten ikke! Begge spilleres enorme kvaliteter og erfaring bliver forenet på søndag, når den ultimative storfavorit skal jagte titlen. Agge kommer som forsvarende mester, forsvarende danmarksmester i 1v1 og sågar forsvarende verdensmester, mens Iversen ankommer som sidste års nummer tre til turneringen. Med sejre i Sønderjylland Open, 2. plads i DM 2010 og 2. plads i Copenhagen Games 2011 bliver det svært at finde et stærkere match. Iversen var også manden, der hjalp Agge på nærmeste hold til sin 3. DM-titel i træk.

De 10 seedede kan ikke møde hinanden i gruppespillet, og der er derfor mulighed for at vi får alle de bedste at se i slutspillet.

Se grupperne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.