EA annoncerede onsdag formiddag to nye Squad Building Challenges, hvoraf den ene udfordrings belønning bestod af ingen ringere end 94-rated FC Barcelona-stjerne, Luis Suárez.

Den skotske angriber, Leigh Griffiths fra Celtic, har i dag fået tildelt sin egen Squad Building Challenge.

Det er dog nok en anden angriber, som diverse FUT-spillere vil prøve at få fingrene i blandt de to nye Squad Building Challenges, der blev annonceret denne formiddag. 

94 rated Luis Suárez har nemlig også fået sig et nyt kort til samlingen, som man kan få ved “bare” at udføre den seneste nye Squad Building Challenge.

Ratingen taler naturligvis for sig selv, og det samme gør hans 94 i afslutninger og 91 i driblinger også. Dette kan kun vise sig at blive et ufattelig godt kort, som forresten bliver det højst-rated indtil videre i Squad Building Challenge.

Alligevel skal Griffiths nye SBQ-kort da ikke undervurderes. Han er nemlig steget med hele ni i rating, hvilket gør ham til det bedste kort i den skotske liga. Celtic-spilleren havner herudover på en 84-rating med fornemme 87 i afslutninger samt 84 i hurtighed.

For at klare disse to udfordringer skal man i begge sammensætte et fuldt 11-mands hold for hvert eneste hold i henholdsvis den spanske- og skotske liga.

Griffiths-udfordringen giver ud over kortet 10.000 coins og det, der måtte medfølge i pakkerne man får undervejs, imens Suárez-udfordringen giver 30.000 samt de medfølgende pakker.


Ud over dette er det nye Team Of The Week også udkommet i dag. Med stjerner som 92-rated Eden Hazard, 88-rated Romelu Lukaku, 88-rated Driet Mertens og ikke mindst 19-årige Gabriel Jesus er der i den grad gode muligheder for at tilføje nogle af dem til sit hold. Se hele holdet nedenfor:

Foto: EA SPORTS Danmark

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *