Torsdag aften har den tyske Bundesliga-klub, VfB Stuttgart, valgt at træde ind på eSport-scenen med deres to nye FIFA-spillere – ‘Dr. Erhano’ og ‘Marlut’.

Forleden blev det annonceret, at Tyskland får endnu en division med i spillet fra FIFA 18 af, og nu sker der igen ting og sager i den tyske FIFA-verden.

Bundesliga-klubben VfB Stuttgart melder sig nemlig ind på den internationale FIFA-scene med deres to nye signings. 27-årige Erhan ‘Dr. Erhano’ Kayman og 20-årige Marcel ‘Marlut’ Lutz bliver fodboldklubbens to nykronede FIFA-spillere, og Marcel Lutz skal altså allerede trække den rød-hvide Stuttgart-trøje over hovedet i næste måned, hvor verdensmesterskabet i FIFA venter ham.

Vi er begejstrede for, at Dr. Erhano og Marlut vil repræsentere Stuttgart og den rød-hvide trøje i eSport-verdenen, og forhåbentlig bliver de en god inspiration for VfB-fans,” fortæller glade Jochen Röttgermann, som sidder i salgs- og markedsføringsafdelingen i klubben.

Med en erfaren og tidligere tysk mester tilbage i 2016 samt en formstærk 20-årig spiller med stort potentiale, der har et verdensmesterskab at spille med om i næste måned, ligner dette bestemt et hold, vi skal holde øje med fremover. Og så skal man heller ikke glemme, at Dr. Erhano potentielt stadig kan have chancen for at sikre sig selv en VM-plads, såfremt VfB Stuttgart, ligesom de seks andre klubber der blev annonceret tidligere i dag, bliver inviteret med til den sidste kvalifikationsturnering for fodboldklubberne.

Er du skarp til tysk, så kan du herunder se en præsentationsvideo af de to tyske FIFA-spillere:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.