Pressemeddelelse fra Københavns Private Gymnasium

Københavns Private Gymnasiums opretter fra skoleåret 2017/2018 en HF elite FIFA-linje. FIFA-linjen bliver gymnasiets anden elite e-sports uddannelse, den første var rettet imod spillet CS:GO. Som e-coaches har gymnasiet på Østerbro skrevet kontrakt med verdensmesteren Mohamad Al-Bacha og Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf. Al-Bacha er mest kendt for i 2016 at have vundet FIFA Interactive World Cup i New York. Ved den lejlighed leverede Al-Bacha et beundringsværdigt comeback, der sikrede, at han i sidste ende kunne løfte trofæet.

Kontakten til verdensmesteren og hans coach blev etableret gennem to af gymnasiets nuværende elever, FIFA-spilleren Fatih ‘Üstün’ Üstün og Benjamin Hakan Durmus. De to e-coaches, Al Bacha og ‘HassanPlayer’, skal efter undervisning stå for coaching af eleverne. FIFA elite linjen er for de unge, der går med en drøm om at blive pro indenfor FIFA spillet, og som er parat til at træne professionelt og målrettet på at opnå dette mål. Samtidig sikres de en solid ungdomsuddannelse, som kan bruges til at starte på en videregående uddannelse bagefter.

Coachingen på KPG vil fokusere på spillets strategi og teknik, men i høj grad også fysisk og mental træning, der varetages af erfarne trænere og lærere. Dette er for at give eleverne det forspring, som de har brug for, når de er ude og konkurrere.


Københavns Private Gymnasium kan kontaktes for yderligere informationer og interview. Alle henvendelser bedes rettes til: Henrik Selch, lektor og mentaltræner Tlf: 22 55 85 80 eller mail hs@kpgym.dk, Se mere Gymnasiets hjemmeside: www.kpgym.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.