“Det fedeste der kunne ske er jo at vi fik alle vores spillere på ranglisten i år 2015.”

For et par dage siden blev det offentliggjort, at Marcus Gam ´Kok´ blev hentet af holdet Clan eSpuma. Det gjorde han bl.a. for at erstatte Christian ´Bisgaard´ Hansen, der aldrig nåede at få succes i klubben efter kun 2 måneders ophold. Han fortalte senere hen i et interview, at grunden til han stoppede var, fordi han ikke havde tiden til FIFA, da han skulle på efterskole.

Istedet startede han kort tid efter sit helt eget FIFA team op, sammen med sine lokale venner fra den lille jyske by, Gram. Det valgte de at kalde for FIFA Team Gram. 

Man har endnu ikke hørt eller set nogle store præstationer af spillerne på holdet, men de virker meget opsatte på at bevise Danmark, at de skal op og lege med de bedste teams i landet.

Vi har taget en snak med grundlæggeren og den tidligere Clan eSpuma spiller, Christian:

“De store resultater er endnu ikke kommet blandt jeres individuelle spillere. Vil i spille for hyggens skyld, eller skal i ud og hive titler hjem til klubben?”

“Vores individuelle spillere har ikke hentet noget for dem selv endnu, men når de spiller cups osv. klare de sig altid fint jeg tror bare på at de skal have et skub for at kunne hente titler til klubben. Vi spiller for at vinde men derfor skal vi stadig huske at hygge os med nogle Klubmesterskaber og nogle sjove kampe.”

“Det er ingen hemmelighed, at i har mangel på kendte FIFA spillere på holdet fra FIFA scenen. Hvordan vil i forsøge jer at få omdømme i FIFA communityet, samt bringe sponsorere til holdet?”

“Hvis vi bare præstere til cups (turneringer) som jeg tror dette hold er i-stand til så vil omdømmet komme af sig selv og sponsors med.”

“Kommer der flere signings?”

“Jeg har været ude og kigge på 5 unge talenter som alle har sagt ja til at prøve at gøre vores hold til noget særligt og jeg synes at os 6 spiller i alt udgøre en fantastisk klub så der vil ikke komme flere signings endnu.”

“Hvad er jeres målsætning i 2015?”

“Altså vi skal bare ud og vinde nogle turneringer og forbedre os selv. Det fedeste der kunne ske er jo at vi fik alle vores spillere på ranglisten i år 2015.”

“Hvordan ser I jer selv i forhold til de andre teams i landet?”

“Det er ingen hemmelighed at vi er underdogs i forhold til de andre teams, men de har ikke set alle mine spillere spille, så som Malthe Winther ham har jeg spillet med i mange år og jeg er sikker på at han kan rulle nogle titler ind. Men vi er nok de mindste på scenen, men vi kan sagtens være med i løbet om titler”

Ambitioner er der ihvertfald nok af på holdet, og som de selv nævner skal der ud og vindes næsten alle turneringer for at de kan leve op til de store krav de har stillet sig selv. Spørgsmålet er om de kan leve op til de enorme forventninger de har sat sig selv.

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.