Offentliggørelsen af Diego Maradonas kommende rating i FIFA 18 har fået Twitter-folket til at eksplodere, og det har resulteret i et par uhyre morsomme tweets.

Det er netop blevet offentliggjort tidligere i dag, at Diego Maradona vil blive kronet med en rating på 95, der naturligvis medfølger nogle meget vilde stats.

Dette har efterfølgende fået Twitter til at eksplodere, som mest af alt er ellevilde med, hvad de ser, men selvfølgelig har de også fundet tid til at komme med humoristiske tweets og kommentarer på EA Sports FIFAs tweet som sædvanlig.

Den kendte streamer, Castro, der blandt andet skal være vært til FUT Live på tirsdag, er kendt for sine mange pack openings, og mon ikke han sidder klar med pengepungen igen til september?

Det er dog måske ikke alle, der er lige tilfredse med legendens rating. Den overstående bruger her mener i hvert fald, at Lionel Messi fortjener at blive anerkendt som en bedre spiller.

Det sjoveste kommentar må vist gå til Twitter-profilen ‘SBC Trading Tips’, der med sit svar “99 handling” til kortet naturligvis referer til argentinerens noget så kontroversielle mål tilbage i 1986 i den kendte VM-kvartfinalekamp mod England, hvor Diego Maradona tog hånden til hjælp og boksede den i mål, da Argentina kunne bringe sig foran og senere hen vinde.

I mellemtiden har andre derimod mere travlt med at vente i spænding på endnu en sydamerikansk legende, der formentlig vil få mindst lige så meget omtale og fokus rettet mod sig, når han engang vender tilbage i FIFA Ultimate Team med sin nye rating.

Sidst men ikke mindst har FUT-stats-siden ‘FUTWIZ’ bemærket en sjov lille detalje. Diego Maradonas humør ser nemlig ud til at være blevet forhøjet drastisk, efter at han har hørt om sin nye rating!

Husk at der kommer endnu mere nyt om FIFA Ultimate Team i FIFA 18 på tirsdag klokken 19:15, når EA afholder et stort FUT-show for alle pengene – se her hvor du kan følge med i løjerne. Samtidig kan vi nu også konstatere, at et nyt FUT Icons-korts rating vil blive afsløret hver dag, så husk at følg nøje med på de sociale medier.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.