Team of the Year i FUT anno 2018 kommer i år til at blive besluttet af udvalgte medier, atleter og særlige medlemmer af EA Sports FIFA’s community, der sammen skal finde frem til, hvilke 11 spillere der skal have deres eget blå kort.

Det er den tid på FIFA Ultimate Team-sæsonen, hvor et uhyggeligt overlegen- og blåfarvet hold skal annonceres – nemlig Team of the Year.

I år har EA Sports dog valgt at gøre det på en komplet anderledes måde sammenlignet med alle de andre år. Det bliver nemlig ikke det officielt bedste hold, som plejer at blive kåret ved Ballon d’Or-showet og i år ved The Best-showet, der nødvendigvis kommer til at være de 11 spillere med et blåt kort i denne omgang. Det skal derimod afgøres af udvalgte medier, atleter og sidst men ikke mindst af særlige medlemmer af EA Sports FIFA’s community.

Måden, holdet kommer til at blive besluttet på, bliver ved, at disse forskellige personer hver især har fået tilsendt en fysisk boks, hvori små miniudgaver af de i alt 55 nominerede spilleres kort ligger i. Hver person skal så sammensætte et hold af verdens 11 bedste spillere i en 4-3-3-formation ifølge dem og smide et billede op på deres sociale medier med hashtagget ‘#TOTYVote‘. Dette skal være gjort inden den 12. januar.

Disse personers stemmer kommer til at tælle 60 procent, imens EA Sports selv kommer til at udgøre 40 procent af stemmerne. Og i blandt de 60 procent kan du faktisk få lov til at medvirke:

Både Futhead og Futwiz (og sikkert også andre personer eller sites) lader nemlig deres brugere være med til at bestemme, hvordan deres respektive hold skal se ud. Så synes du eksempelvis, at det kunne være fedt med en dansker på årets hold, kan du vælge at have Christian Eriksen, der er blandt de nominerede til årets midtbane, på dit hold. Klik på én af de to sites for at læse mere om dette.

Fra den 15. januar vil holdet så blive præsenteret for hele verdenen og forventelig ramme pakkerne udover flere omgange, hvor forsvarkæden starter med at være tilgængelige, dernæst midtbanen og til sidst de tre angribere. I hvert fald hvis det kommer til at foregå på samme måde, hvilket naturligvis ikke kan vides efter hvad, som vi har været vidne til her.

Læs meget mere samt se alle de 55 nominerede spillere lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.