Kun tre danskere er tilbage i IFL Spring League, som spilles på Showmatch.it og har en samlet præmiepulje på 700 euro. Adel ‘Adellovich‘ Daher, Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz og Claes ‘FTN_CH66DK‘ Hansen kæmper alle om at blive en del af de sidste sidste otte deltagere mod henholdsvis Klose_14, Shawzi og Aleex_77, og mens man kan forvente flere store resultater af Barnewitz og Adellovich, kan også Claes Hansen gå ud og lave overraskelsen. Trods risikoen for at løbe ind i BorasLegend og Ralfitita, troede han også selv på det, da vi tog en snak med ham:

Da vi startede turneringen, håbede jeg selvfølgelig på at kunne nå langt, og troen på det er også blevet større de sidste par uger, da jeg synes, at jeg er begyndt at blive en del bedre. Det kunne selvfølgelig være sjovt at gå hele vejen, men med alle de gode spillere, som er tilbage, bliver det rigtig svært. Skulle jeg gå videre fra næste runde, kan jeg løbe ind i to rigtig gode FIFA spillere, men hvis jeg spiller, som jeg har gjort på det sidste, tror jeg på, at jeg kan gå ud og lave overraskelsen, selvom chancerne nok ikke er store.”

Af prominente danske navne er folk som Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg ude af turneringen efter nederlag til Barnewitz, mens Mathias ‘Iver‘ Iversen og Kenneth ‘Kenneth-DK1‘ Bank også tabte deres kampe, i sidste runde, til Ralfitita og DignitasTyWalton. Om vi kommer til at se en dansk vinder er svært at spå om, men med tre stærke spillere er der bestemt muligheder for dansk succes ude i den store verden.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.