Sommeren har været lang – meget lang! Det er selvfølgelig fint for de fleste, men for de mange fans af den engelske Premier League, så er de 2-3 måneder uden fodbold fra verdens bedste liga, et absolut mareridt.

En ny sæson betyder også at spillefuglene har kronede dage, men heldigvis er der flere forskellige kampagner fra bet365 hvor man kan få fuld valuta for sine penge. Allerede i første runde var der spændende kampe på programmet, og især storkampen imellem Manchester United og Chelsea FC var imødeset med stor iver fra de mange fans. Og kampen skuffede ikke! Selvom Chelsea egentlig kom godt ud under deres nye manager Frank Lampard, så ændrede kampen sig dog markant da Manchester United kunne komme foran på straffespark. Derfra gik det kun en vej målmæssigt, selvom Chelsea faktisk var godt med spillemæssigt, og de Røde Djævle kunne sætte hele fire mål i på kontoen, og da de samtidig holdt Chelsea fra fadet, blev det altså en sikker 4-0 sejr.

Den anden Manchester klub – de blå fra Manchester City – kom også godt fra start da de skulle besøge London og West Ham. Efter en imponerende indsats fra de lyseblå, kunne de trække sig sejrrigt ud med en stor 5-0 sejr – endda på udebane. Det betyder at der allerede nu er dømt Manchester rivalisering i toppen af ligaen hvor City indtager førstepladsen og United tæt bagefter på andenpladsen.

For de øvrige normale tophold blev det også til succes i sæsonens første runde – både Arsenal, Tottenham og Liverpool fik også deres sejre i hus, og derfor er der lagt i kakkelovnen til en super spændende sæson. Som altid -Premier League skuffer aldrig.

At Premier League er begyndt, betyder også at FIFA-fans kan begynde at se frem til en ny udgivelse – nu går der kun 5 uger til FIFA 20 udkommer, og for mange inkarnerede spillere, er dette højdepunktet for året. Det er altid spændende at se hvilke hold der bliver de foretrukne hold i den nye FIFA-udgivelse – tidligere har der været stort fokus på især Real Madrig og Juventus, mens også Manchester United har tiltrukket sig en del opmærksomhed. I år er der dog ikke 100% klare stjerner på hold-himlen idet der ikke er nogen hold som har indkøbt flere verdensstjerner. Hazard er røget til Real Madrid og det kan selvfølgelig gøre at folk spiller med de hvide fra Spanien, men i FIFA regi har Hazard ikke altid været den foretrukne spiller. Det bliver spændende at se – faktum er at FIFA 20 bliver set frem mod med stor interesse, og ventetiden føles for mange rigtig lang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.