64 FIFA-spillere støder i denne weekend sammen, når der i Gfinity Arena i London skal dystes om en samlet præmiepulje på 200.000 dollars. Læs her vores optakt til sæsonens sidste FUT Champions Cup, hvor to danskere spiller med.

Det er 64 af verdens pt. bedste FIFA-spillere på PlayStation 4 og Xbox One. Det er i Gfinity Arena i London, og det bliver med hele 200.000 dollars i præmiepulje.

Sæsonens sidste FUT Champions Cup

FUT Champions Cup-serien når i denne weekend sin ende for FIFA 19-sæsonen, når sjette udgave afholdes fra i dag klokken 14:30 dansk tid og helt frem til klokken 23:00 søndag aften.

Derfor kommer dette event med meget stor sandsynlighed til at blive “make or break” for en stor håndfuld spillere udenfor top 64 på Global Series-leaderboardet på hver konsol, der med en god præstation her kan sikre dem en plads i Global Series Playoffs og dermed bibeholde chancen for at nå VM.

Det nye eLandshold i aktion

En af dem, der på nuværende tidspunkt ligger udenfor top 64 på PlayStation-siden og derfor vil jagte flest muligt point i weekenden, er eksempelvis Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, som inden turneringen ligger rangeret som nummer 78 i verden.

Han skal nemlig repræsentere Danmark i London sammen med landsmanden og nu også landsholdskammeraten Fatih Üstun, der begge er at finde på deltagerlisten.

De to danskere er begge i storform i eSuperligaen i denne sæson, hvor de begge to formår at levere det ene målshow efter det andet, og vi tror naturligvis på, at de to FIFA-stjerner kan tage selvtilliden med sig ind til turneringen.

Tekkz tilbage på tronen

I forrige weekend valgte Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt at melde afbud til LQE. I stedet to den dominerende englænder en velfortjent pause i en weekend, der for første gang siden oktober ikke bød på enten online kvalifikationen eller en international turnering.

Det skulle vise sig at betale sig, da han i sidste weekend gik hen og vandt ePremier League efter blandt andet et vildt comeback i semfinalen.

Af den årsag forventer vi ganske enkelt også at se en Tekkz, der er mindst lige så sulten efter trofæer, som vi har set hele sæsonen. Sammen med de 63 andre deltagere sætter han næsen efter førstepræmien, der byder på hele 50.000 dollars.

Først Xbox, dernæst PlayStation

Vi får desværre ikke danskerne at se i aktion allerede i dag. Det må vi vente til i morgen med. I dag skal Xbox One-swissgruppespillet samt 1/8-finalerne nemlig afvikles fra klokken 14:30 til 22:15 dansk tid.

Det bliver også 14:30 til 22:15 dansk tid, at PlayStation 4-siden med Marcuzo og Üstun skal afvikles lørdag, før vi på søndag får de to konsollers kvartfinaler, semifinaler og finaler samt den store Grand Final at se fra klokken 12:00 til 23:00 dansk tid.

Tidligere engelsk landsholdspiller bliver en del af casting-holdet

Ovenstående tidsperioder er naturligvis inkluderet den topklasse underholdning og de knivskarpe analyser, du får fra de mange værter og kommentatorer i løbet af weekenden. Som noget helt nyt vil den tidligere Manchester City- og England-stjerne Joleon Lescott desuden gøre sin første optræden på EA Sports FIFA’s stream, som du kan følge herunder, så snart det går løs:

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.