Trods et fornem spil fra danskernes side hele onsdagen, missede August Rosenmeier og Frederik Fredberg i sidst ende chancen for at spille sig til verdensmesterskabet i London.

En varm og god dag i München fik desværre ikke den begejstrende afslutning, som den fortjente. Der skulle spilles FIWC Regional Qualifiers, og det var danskernes anden sidste chance for at kvalificere sig til verdensmesterskabet i FIFA, inden Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen torsdag skulle i ilden.

Som Danmarks repræsentanter på denne solrige dag i München eSport Studio havde vi Frederik Fredberg og August ’Agge’ Rosenmeier. De var endt i samme gruppe, hvilket med andre ord betød, at maksimum en af dem havde chancen for at vinde en plads i London, grundet det nye format, hvor FIWC sender én spiller per gruppe videre.

Dette stoppede dog ikke de to danske håb fra at forsøge at gå hele vejen, og op til turneringens start var forventningerne store fra begge spillers synspunkt, da vi talte med dem kort før gruppens kick off. Først handlede det dog blot om at slutte i top fire, hvilket Frederik Fredberg også udtrykte meget klart. Men i en gruppe udstyret med fem stærke spillere var dette bestemt ikke lige så nemt, som det lyder.

Den tyske TV-kanal ‘Ran’ i færd med optakten til semfinalen mellem Deto og Fredberg.

I første runde fik danskerne til gengæld en fornem start, da Fredberg fik et stabilt, uafgjort resultat, mens Agge tog en vigtig sejr. Herefter fortsatte Agge stilen med endnu en forrygende sejr, som blev afgjort i det 89. minut. Allerede på daværende tidspunkt var viderearrangement derfor godt og vel sikret fra Agges side. Straks mere vanskeligt havde Fredberg det derimod, som fik alt md sig i anden kamp og måtte se sig selv slået med 2-1.

Derfor skulle Fredberg altså bruge nogle point mod den stærke tysker fra Wolfsburg, ’Salzor’, eller mod sin egen landsmand, Agge. Denne mission blev heldigvis også fuldført til perfektion – først med en 3-2-sejr over Salzor, hvor marginalerne endelig faldt til Fredberg, og dernæst med et flot 1-1-resultat i sidste kamp mod Agge, der dog ikke kom ud i problemer af den grund, eftersom han havde vundet gruppen suverænt og faktisk kun havde lukket mål ind mod Fredberg.

Med andre ord var begge danskere klar til semifinalerne efter en første- og tredjeplads i gruppen. Agges BO2-kamp mod Salzor blev her vist på scenen, der var en del af et TV-show, som blev sendt på den tyske kanal ’Ran’.

En godkendt præstation af Frederik Fredberg til sin første store internationale turnering.

I mellemtiden spillede Fredberg også bagved dem. Han mødte ligesom sin landsmand en tysker i form af den tidligere verdensmester ’Deto’, og der var derfor lagt op til to dueller mellem Tyskland og Danmark.

Uheldigvis blev dette til gengæld det sidste, vi så til Fredberg i denne omgang, som blev slået med en samlet ciffer på 5-1.

I Agges kamp gik det derimod efter planen set med danske briller, og efter en 1-0-sejr i første kamp samt et spændende 1-1-resultat i sidste kamp fløj danskeren nu videre mod den store finale om en billet til verdensmesterskabet i FIFA 17.

Modstanderen var naturligvis tyske Deto, og efter en lang pause på over tre timer var de to finalister nu klar til at spille en finale bestående af to kampe.

Måske var ventetiden også en anelse for lang for danskeren, der efter godt og vel en halv times spil havde et elendigt udgangspunkt til resten af de to kampe, da stillingene på daværende tidspunkt stod 3-0 til Tyskland. I den sidste tredjedel af sidste kamp kom der så til gengæld en lille opblomstring fra Agges sider, eftersom han fik tilkæmpet sig et straffespark, som han eksekverede på fineste vis.

Den gik ikke i denne omgang for August Rosenmeier og coach Adel, som nu skal hjem og forberede sig til lørdagens Elgiganten FUT Live.

Men, desværre, formåede Deto at trække alt tempo ud af kampene og lukke fuldkommen af defensivt, der gjorde, at tyskeren sikrede gruppens ene VM-plads til sin fordel, og en skuffet August Rosenmeier måtte derfor acceptere en hård andenplads på en dag, hvor alting ellers kørte for den tidligere verdensmester, som ellers havde vundet sin kamp mod Deto i gruppespillet, uden Deto overhovedet kom til én eneste chance.

Det summerer hermed også en lang og bortset fra det spændende dag af, der uheldigvis ikke forløb sig som planlagt.

I videoen herunder kan du se et par klips og reaktioner fra danskerene, da vi var forbi venue hele onsdagen:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.